pnub93 Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Zdravim. Chtěl bych si dodělat tempomat do prvni generace Octavia problem je ze jsem v anglii a tady to nemuzu nikde sehnat pouze na fabii bude to sedet? packy i koncovky kabelu vypadaji na obrazku stejne, mate nekdo zkusenosti? Dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Ja jsem si jednou daval dodelat na moji 1.6 AVU Tempomat a borec co mi ho montaval tam dal tuhle packu: http://www.skoda-dily.cz/eshop/3u0953513d01c-levy-spinac-svetel-s-tempomatem.html Vse funguje super. Nevim co je treba udelat "software-ove" aby vse fungovalo. Ale nemyslim si ze by to byl problem zjistit. Jinak ja jsem taky v Anglii a trochu jsem se dival na Ebay a neco tam maji. Podle kodu dilu bys mel neco najit. Jinak na moji RS mam jiny tempomat, ale ten se mi moc nelibi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek19TDi Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Ahoj, chtěl bych se zeptat, mechanik mi měnil RJ a dal mi tam nějakou použitou a od te doby mi nejde tempomat. Tvrdí mi že tato RJ ho neumí a nejde tam nahrat tudíž? Je to možné? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Ahoj, zkuz napsat kod moturu a oznaceni ridici jednotky (to by jsi mel zjistit na VAGu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.