Karátek Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Zdravím, rád bych prodal tuto verzi za 65 000,-. Co myslíte, prodám? Údajně má cenu 75 000,-. Vrazil jsem do toho za cca 2 roky asi 150 000,-, faktury mám. Jediné vady na kráse jsou tyto: Malý tukanec na čelním skle u spolujezce (je tam dlouho a není ani vidět), v nejhorším bych sklo vyměnil, sehnal bych ho na vrakáči. Dále už je na výměnu sedačka u řidiče, začíná se na boku trhat a tvoří se puchýř u víčka nádrže, jinak je vše O.K. Servis mělo auto skvělý a má skoro vše nové. Motor táhne pěkně od spodu, takže 1.6. 74kW mi jen tak neujede. Na dálnici jsem z toho vytáhl 170 km (160 km s klima). Má i generálku motoru, cca 8000 km. Motor mě nikdy nezklamal. Neprodával bych, ale už mám jiné plány. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Zdravím, rád bych prodal tuto verzi za 65 000,-. Co myslíte, prodám? Údajně má cenu 75 000,-. Vrazil jsem do toho za cca 2 roky asi 150 000,-, faktury mám. Jediné vady na kráse jsou tyto: Malý tukanec na čelním skle u spolujezce (je tam dlouho a není ani vidět), v nejhorším bych sklo vyměnil, sehnal bych ho na vrakáči. Dále už je na výměnu sedačka u řidiče, začíná se na boku trhat a tvoří se puchýř u víčka nádrže, jinak je vše O.K. Servis mělo auto skvělý a má skoro vše nové. Motor táhne pěkně od spodu, takže 1.6. 74kW mi jen tak neujede. Na dálnici jsem z toho vytáhl 170 km (160 km s klima). Má i generálku motoru, cca 8000 km. Motor mě nikdy nezklamal. Neprodával bych, ale už mám jiné plány. no nevím takhle motorizace moc nefrčí ,ale záleží dost na tom kdo to bude kupovat a ta koroze kolem víčka taky nic moc uvidíš zkus to když nikdo bude mít vážný zájem tak se určitě nějak dohodnete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 no nevím takhle motorizace moc nefrčí ,ale záleží dost na tom kdo to bude kupovat a ta koroze kolem víčka taky nic moc uvidíš zkus to když nikdo bude mít vážný zájem tak se určitě nějak dohodnete Závodník to není, ale lenoch rozhodně také ne. Počítám s tím, že má vystaráno na opravy a může ladit detaily njebo jen na denní ježdění. Určitě se nějak s kupujícím dohodnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 dost staré a blbý motor....a řekl bych bez klimy co? to se bude těžko prodávat....dají se sehnat kolem 50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Starý s novými ND, ale na to někteří nekoukají, to je fakt a pak koupí nablízkanou káru a pak litují. Nedá se nikdo nutit, každého věc, prodám snad za víc a klimu mám. Věřím tomu, že ještě dlouho vydrží jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 sry..ale to že to má nové díly moc lidí nebere....když má klimu to je velké + nečekej od té ceny zázraky a budeš spokojený těď už to moc na prodej nejde noo...benzín a roky jsou proti ní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 V nejhorším ji rozeberu, sekvenční plyn bych prodal hned za 15 000,- motor i převodovku, klimu, také škrtící klapka by se dala prodat dobře, ta je nová i ze sáním, brzdy, přístrojovka, nové zimní pneu Michelin, atd. Zbytek bych nechal sešrotovat. Ale nejdříve zkusím prodat v celku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 není nová..je použitá takže tak půlka ceny... bohužel je to tak, trh to tlačí dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Ceny jsou dolu, pravda. No, uvidíme, s cenou můžu jít vždy dolů a na vše se najde kupec, jen se musí najít, výhoda je, že na prodej nespěchám. Do jara je čas. Pak hodím všude inzeráty a uvidí se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 věřím že ju za ty peníze prodáš. Ale nebylo by špatné spravit okolí toho víčka nádrže a dát tam za tři kila plastový podběhy, který tam určitě chybí. Sedačku řidiče vyměň (seženeš za pusu) a hoď na to potahy a je to. Když si do ní vrazil za 2 roky 150 tis., zajímalo by mě, co jsi na ní všechno měnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 za 150tis asi 2x cenou kastlu a i to by tolik nestálo ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Asi tak ... u takhle starého auta si moc nenavybíráš a být tebou, tak to prodám komukoliv, kdo bude mít zájem, když za to aspoň něco rozumného bude. Čas je sice čas, ale lepší to už s cenami nebude a i letos půjdou ještě pěkně dolů (obzvláště u jetých škodovek jsou často ceny úplně mimo, stačí kouknou i zde nebo na původním foru na inzerci), jak se budou krachující autobazary snažit udat desetitisíce aut, co sem navezli před rokem. Je sice pěkné, že jsi (bohužel skutečně) vyhodil z okna za 2 roky 150 litrů ;) za opravy staré káry, ale to ti nikdo neocení ani korunou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Zdravím pánové, bohužel jsem tuto octávku zakoupil v AAA a pak jen hořce litoval, než jsem ji dal dohromady a v plánu bylo i vylepšení všeho, bohužel už se k tomu nedostanu, takže už mám jiné auto a tohle chci prodat. A ted k fakturám, kde zmizeli ty peníze, napíši jen některé, protože jich bylo dost, např výměna lambda sondy, 2x rozvody, nový blatník, nová přístrojovka, nový chladič, nový nárazník, nové brzdy, včetně ložisek a kloubů a čepů, řídicí tyče, nové sání, nová škrtící klapka, generálka motoru, nové palivové čerpadlo, nový rozdělovač, generálka alternátoru, nový středný a zadní výfuk, atd + cena za práci a 25 000,- mě stál sekvenční plyn. Nezdá se, ale korunky lítali pěkně rychle. Ty mi nikdo nezaplatí. PS: Tu sedačku bych vyměnil, kdybych levnou někde sehnal, ale nevím, jestli ji seženu. A ten puchýř sám neopravím, takže by mě oprava stála zas dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Jsem na tom podobně, ale já se na prodej vykašlu, taky jsem měl nutkání to prodat a koupit lepší, ale těžko mi někdo dá těch skoro čtvrt milionu co v tom autě mám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 S tím také nepočítám, ale část se mi snad vrátí, jde vlastně o auto bez investic do oprav, nejde o žádný vrak. Jak sleduji inzeráty, tak pod 50 000,- tyhle auta nejdou. Já ho prodám určitě, nepotřebuji mít 3 auta, stačí dvě. Ted si musím dát dohromady jiné auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 A to za tu cenu nemají ani sekvenční vstřikování LPG a ani klimatizaci, ani generálku motoru. A ještě není jisté, kolik by se vrazilo do oprav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 to je hezký, že koukáš na ostatní za 50tis, ale ty vraky jsou neprodejné i za 30tis :D Pokud máš zájem prodat tu svou, napiš info o autě a příhoď nějaké fotky (klidně mi to pošli na mail janjoy@seznam.cz). Možná po jaru budu potřebovat další auto bez investic s levným provozem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jeje ahoj Karátku ;) si tě ještě pamatuju z autorecenze.cz....Kolega s 1,6 55Kw koupená z AAA :) Jakou bys měl představu o ceně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj Tome, občas tam juknu a nic se tam dlouho neděje, opravdu jsem to já. Jinak to byl neštastný kup a dalo mi dost práce dát vše dohromady, takže je O.K. To co jsem do toho vrazil se mi nevrátí. Ted už mám i nový chladič a nárazník včetně laku, najel jsem na železo, tak to odnesl spodní plast na narázníku a trupka u chladiče, bohužel se muselo vše vyměnit za nové. A dalších 10 000,- je v čoudu. ;) Představuji si 70 000,-, ale záleží co na to druhá strana. :) Mám asi smůlu, když už je OK, tak zas na něco najedu. Jinak elektro Favorita budu vytahovat na jaro a koupím lifepo baterie. Tak se těším, co ty? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Aha...naposledy vím o té výměně přístrojovky. Nj trubka a podobné blbosti v trávě to je neštěstí. U mě celkem nic. Přes zimu jsem ji moc nevytahoval-protože mě už nebavilo odhazovat sníh před garáží. Předevčírem jsem ji vytáhl a umyl zhruba od soli. Na jaro se chystám na denní LED svícení a olej v převodovce. Jinak nového není nic. Kamarád teď shání Oktu. Je mu 18 řidičák čerstvý, ale chce TDI 66Kw. Tak jedno našli v německu za cca 70 000Kč z roku 1998 a má najeto "jen" 109 000Km :) :) dobrá...každý svého štěstí strůjcem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 jo a s elektromobilem jsi spokojený? Je ta asi taková hračička pro velký kluky, ale u nás rarita ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 No, moc bych těm km nevěřil, sám už tomu nevěřím vůbec. Také jsem se poučil a generálku mám za sebou. Jj, palubovku jsem měnil před půl rokem a v prosinci zas tohle. LED světla doporučuji, sám je budu kupovat na Fav. i Fábku. Jen aby se nenapálil z tou octou jako já. Mě se vyplatí LPG, najedu jen 30 000 km za rok. A benzín je benzín. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 jo a s elektromobilem jsi spokojený? Je ta asi taková hračička pro velký kluky, ale u nás rarita Jak se to vezme, hračka asi ne, spíš budoucí veterán a můj sen a nakonec jsem majitel po dlouhé době. Spokojený, nemá se co prakticky pokazit, nic tam není. :) Majitelé stejných vozů už znám, tak si můžeme vyměnovat zkušenosti. Akorát ti chodci mi vadí, nekoukají a spoléhají na hluk motoru, jenže elektromotor není slyšet. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 No víš co...je to mladej kluk-dělá školu a tak má hluboko do kapsy,ale je fakt, že je technicky zdatnej, takže si na ní něco udělá i sám. Konec konců studuje autodiagnostiku, tak aspoň bude mít domácí úlohy prakticky Narovinu jsem mu říkal, že TDI do max. 75 000Kč - takové je jeho přání - nebude nic moc :) Jenže on chce TDI...no. Přitom za ty peníze je to tak na lehce vylítanej benzín. Ani 1,8T za to nekoupíš-slušnou :) Kilometrům samo moc nevěřím a bazárista v německu má qasi rusko-arabský přízvuk prej...no ale jak jsem říkal-každému co jeho jest. Když jsem mu říkal ať koupí na to jeho lítání benzín...74Kw, nebo i 55Kw a ať si za pár let našetří na pořádný TDI v top stavu, tak....že néééé. no mládí vpřed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Spojí příjemné s užitečným. Jen aby nedopadl jako jistý člověk co si koupil z německa auto, fotka super, nechal přivézt a nakonec měl dost poškozenou elektriku, pár věcí chybělo, pomačkaný plechy a motor byl v kufru. I takové věci se stávají. Jinak ten přepravec říkal, že byl prodávající podezřelý. Šlo o dva araby (bráchové) a jeden měl německé jméno. Slušné auta se schánějí těžko, jak každý ví. Já s tím souhlasím, také bych si našetřil na lepší TDíčko. :) Každý se musí poučit, ale někdy jde o drahou srandu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 tomasT: vetšinu barazu v DE maji turci.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Už je v prodeji. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Chvilku budu na všechny mlsně koukat do koupě dalšího auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 (upraveno) Koukám v bazaru už Okta není. Už si ji prodal? :P Ještě se vrátím k tomu mlaďasovi co chtěl Oktu. Ten už koupil. Dovezená z DE v roce 2005, rok výroby 1998, TDI 66Kw, GLX, klima, barva jako mám já, na tachometru 85 000Km :) :) :D No uvidíme-snad z toho ve svých 18 letech nezešediví, ale je pravda že není nezručnej, tak bude mít zábavu B) Upraveno Duben 13, 2010 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 ta už je dávno prodaná :) kolik za ni dal za tu OCT 98?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.