PetrRS Odesláno Červen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Taky dobrý, jako vešlo by se toho tam ještě víc jen bobky sem měl z těch 3m prken, měl sem je tak 10cm od předního okna a 15cm od výka kufru.Jel sem s tim jak s hnojem (předjelo mě hodně aut) :D i trabant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Hlavně že se vše vešlo a odvezlo kam mělo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 jj odvezlo a zpracovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 dnešní setkání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2016 už si dala holka moje i svatební jízdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Dnes sem byl v servisu s klimou, vycistit a doplnit pac to moc nechladilo. Pichlo se to na automat a uz to jelo. V systemu bylo 378g chladiva. Jenze doplneni nepomohlo klima nesepnula. Cidlo teploty ukazovalo 15 stupnu i kdyz na dilne bylo 21 tak se rozdelalo a bylo zeleny vycistilo se a pak uz fungovalo ok. Jenze kompresor stale nespinal. Diagnostika ukazala na cidlo tlaku, rozdelalo se a bylo cely zeleny kontakty taky takze se objednalo novy a ve stredu valim z5 na servis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 O5 jsem byl dnes v servisu, vyměnilo se čidlo tlaku u klimatizace a ta už hezky klimuje.Když už bylo auto napíchnutý na diagnostice poprosil sem mechanika aby se kouknul na DPF a k mýmu překvapení tam bylo jen 8,4g. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Já tam mám 99g. Ale už jsem to vypaloval přes diagnostiku a nic, akorát se ustálil tlak. Ale já mám motor postihnuty dieselgate, navíc tam odcházely čidla právě u dpf, takže to nijak neřeším... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Taky mám motor kterej "švindluje" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 trochu sem to včera opláchnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Brat ridicak za tohle, co se dneska objevi na cestach je fakt hnus, mi v patek vycouvalo auto primo do cesty, ubrzdil jsem. V utery mi na rychloatce vjel v 90 nejaku dement lrimo pred auto, nemit miato v protosmeru tak jsem ho sestrelil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 no bylo to o fous a měl sem kam uhnout, ženská totálně zmatená, sem rád že se kokině nic nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Jj, přesně tohle jsou věci za které by se měly brát řidičáky, ne za rychlost. Nadruhou stranu to může být nevyježděný řidič (mno, podle mého spíše řidička :-P). Kdyby autoškoly dělaly pořádně svou práci, tak se odmaže minimálně padesát procent nehod. A to je furt nějaká rychlost. Maximální povolená rychlost není vůbec potřeba, stačí jenom přemýšlet a hlavně sledovat provoz a to, co se děje okolo.... Edit: jo a předvídat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Zenska okolo 30 bych tipnul. Jak sem videl PL spztku tak sem si drzel odstup to ze to pak posle doleva sem necekal, evidentne nekoukla do zpetaku. Jo ta rychlost me taky vadi, u nas sou ted dany vsude ty usekovy radary a to aby clovek furt cumel kolik jede. No hlavni ze se nic nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 taková blbinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Moc povedené. Možná bych uvítal trochu více divočiny, už kvůli té muzice, ale i tak pěkný výkon :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 tou divočinou myslíš co? 0:34 pěkně pískaly pneu, jen se do videa nedával zvukv plánu je něco delšího až sebou budu mít "kameramana" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Třebas svižný průjezd okolo kamery ala rallye se zvednutym prachem, aby bylo poznat i bez zvuku, že za to bereš ;-) Jo, ručky jsem si všiml... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2016 zapnu BT dám hledat telefon a .... telefon nenalezen, znova telefon nenalezen tak sem to nechal být před pár dny zapnu BT dám hledat telefon a zase telefon nenalezen, pak sem dal vyhledávat zařízení v telefonu a ejhle našlo to Skoda BT pinem sem potvrdil párování a už to běhá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Poradíte prosím kde koupit komplet kryt AKU plastovej? našel sem jen víko.Teď mám ten textilní nebo z čeho to je.Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 http://www.aliexpress.com/item/OEM-3-Pcs-Battery-Cover-Dust-Cover-Assembly-For-VW-Jetta-Golf-MK5-MK6-Passat-B6/32686180866.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 dyt textilní bohatě stačí ne? dřív si ani kryty na tyhle kraviny neměl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Len z hladiska udrzby je ten textil na hovno. Plast vies pekne poutierat a umyt, kdezto tu textiliu jedine povysavat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 dík za linkjj ten plastovej je hezčí, dá se mejt a dá se na něj dát třeba hydrografika :)a dnes dorazil balíček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 nálepka na autěkrásná spotřeba na cestě do HK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 Ntvl, jak jsi to udělal? Tos jel z Krakonoš pořád z kopce, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 ne ne, jel sem z DK do HK ve městě 50-60 a mimo město 90-100 (v tu chvíli nejpomalejší RS v republice) kdybych jel dál šlo by to asi ještě dolů trošku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 já koukal v kině na Dory a kokina si dávala "koupel" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.