Sammael_RS Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Hezky. Jaká byla Dory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 ne ne, jel sem z DK do HK ve městě 50-60 a mimo město 90-100 (v tu chvíli nejpomalejší RS v republice) kdybych jel dál šlo by to asi ještě dolů trošku Videls tu diru u holohlav? Ja ji vcera ve 2 rano vymetl ve 140, nastesti kolo zije i pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Sammael_RS: byla to pecka, já i malá sme se zasmáli marekczek: dírů? možná myslíme to stejný já si všim vystouplího asfaltu tak o 10cm takovej kousek v tom kopečku. To máš velký štěstí že se nic nestalo. Přitom jak je to dlouho co se to opravovalo, za to bych jim ukop hlavu. Odfláknutá práceedit: trochu sem zkoumal záběry z kamerky a našel tohle je to ono? na fotkách to moc vidět není ale je to dost velký ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Jo tak ta boule v tom kopecku ta je teda echt a je to presne za tim novym kouskem koberce u stredu ale diry sem si nevsimla Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 (upraveno) jojo to je on, já sem si najížděl klasicky stopu do zatáčky a idiot sem na to ve tmě zapomněl. Nic se nestalo no. Taky nechápu, 4 rokem to tam opravují a furt to je rozbitý. Fakt nevím kde je chyba, nejsem pozemní stavitel. Dnes sem tam jel a už tam bylo omezení 30km/h a značka na hrboly. Upraveno Červenec 25, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 po dešti .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 dneska sem si trošku pohráločištění světel, zamaskovaní a následná aplikace racerdipu a výsledek se myslím povedl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Červenec 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Na výletě Osvětim Polsko, jízdu sem si užíval naplno, při 160ce na dálnici průměrná spotřeba pod 6 litrů.Auto jelo jak víno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 Taky jsem tam byl před rokem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Srpen 1, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 Tam se taky chystám. Ideálně tak na dva dny. Pěkně foťák a pokud bude zataženo, tak o to lépe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2016 umyto, vyluxováno a ještě sme stihli zmrzku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Ty mračitka, to je paráda. Jsi přímo z Jaroměře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 jak si přišel na Jaroměř? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 To foto z mytí mi přišlo jak z Jaroměře, tak se jen ptám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 jsem ze Dvora Králové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2016 dnes proběhla akce "LED"osvětlení registrační značkyosvětlení zavazadlového prostorustropní osvětlení vpředu a vzadu a světla pro čteníosvětlení nástupního prostoru ve zpětných zrcátkáchdveřní varovné svítilnyosvětlení schránky spolujezdceLedky sem nakoupil od člena fóra Fireee Montáž celkem v pohodě jen bych nakopal do zadku toho kdo tahal a připojoval kabely k lampičkám v kufru, vyndal sem lampičku a konektor zůstal za plastem pač byl krátkej kabel tak sem musel sundat i kus plastu a zas to zapojit.Až se budu motat kolem auta večer trochu to pofotim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 "zkontrolujte osvětlení registrační značky" mě omejou.řikám si asi špatnej kontakt tak to zase rozdělám s tím že to prostříknu konkorem, rozdělám jedno světlo udělám a gut rozdělám druhý a to se mi rozpadlo v ruce jak bylo sežraný.WTF 5 let starý auto a už to takhle trpí. Tak sem objednal komplet led nový světýlka na SPZ :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 To je klasická vada. Já ještě na fabce jsem měnil žárovky prakticky každý rok. Takže tady jsem za čtyři stovky objednal komplet led náhrady a ty už by měly být ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Mas to pekne ... Mracitka prospeli... Z maskou už nič neplanujes??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 jj s členem Fireee mám taky super zkušenost a jak to s ledkama hezky prokoukne že :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2016 Mračítka jsou zatím provizorní (stříknutý racerdipem) hold není to lak a a je to na tom poznatAž pude předek na novej lak tak se koupí mračítka a nechaj se taky stříknout, masku budu muset taky koupit novou tahle už má pár zásahů od kamínků a mám v hlavě dvě varianty. vršek masky do laku a usměv nechat chromovejvršek masky do laku a usměv dát do matný černýJJ, s ledkama to svítí parádně (nemám rád to nažloutlý světlo za žárovek) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 akce LED 2.0 dokončena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Ahoj,dával si někdo opěrku nohy do auta? jde to v poho nebo si mám dát na něco pozor? zítra mi má přijítDík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Opěrka se dává snadno není to nic těžkého. Jen vycvaknes pojistku páčky kapoty, která je ze zadu a vysunes packu a pak už jen demontovat a namontovat a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Můžeš to, prosím tě, nafotit? Taky ji mám objednanou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 opěrka šla trošku ztuha, páčku ven, ještě vytrhnout práh a pak to tam nastrčit.... led osvětlení SPZ jdu dělat dnes, má ho taky za 850 z autodoplnky.com? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 850 je pěknej přestřel já ho mám za 418 + poštahttp://www.autodilyjimo.cz/led-osvetleni-spz-skoda-octavia-ii-09-13-roomster-canbus-p12304 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sammael_RS Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 A dá se jít i níž... :-P https://www.tuningshop.cz/svetla-zarovky-led/osvetleni-spz-led-skoda-octavia-ii-09-12-roomster-06-10-akce/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 jenže nemaj skladem ;) já je měl druhej den doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.