Tutanchamon76 Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Zdravím a žádám o radu . Chtěl jsem dodělat do předních dveří projektory škodováckého loga s tím že to napojím na osvětlení dveří . Po té co jsem částečně odstrojil tapce, jsem s překvapením (fakt jsem si toho doposud nevšiml,mám octu měsíc) zjistil že osvětlení nemám,jen odrazky. Má Octavia 1 , 2007 , 1.9TDI,Tour prostě světla ve dveřích nemá . Začal jsem tahat dráty ze stropního světla sloupky ke krku dveří , obě strany jsou dotažené.V současné chvíli mám dráty na podlaze u řidiče i spolujezdce. Dotaz jedna : Co dál ? Kudy se dostat ke krkům ? Podle hmatu mi přijde že před krky jsou jakési zábrany na šroubech/šroubu. Co musím rozebrat abych se k tomu dostal ? Oboustraně . Mám sundané střešní světlo , nemám voltmetr, koukají na mne 3 dráty. Hnědý , červeno-černý a modrý. Na které z nich se mám píchnout ? Dotaz dvě : Teď mi někdo říkal , že v těch dveřích je pro osvětlení jakási příprava/rozvodnice. Pokud zpátky vytahám co jsem protáhnul a půjdu touto jednodušší cestou , co pak ? Podotýkám buďte naprosto zcela konkrétní , já jsem 100% nezkušená LAMA. Díky za poskytnuté rady Štěpán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.hanzl Odesláno Květen 31, 2018 Sdílet Odesláno Květen 31, 2018 (upraveno) Čau,mám podobný problém,chtěl bych dopojit světýlka ve dveřích,ale nemám tam kabeláž.Dá se to propojit ze dveří,aniž bych tahal kabely z lampičky ze stropnice? Děkuji za odpověd.Tomáš Upraveno Květen 31, 2018 uživatelem tom.hanzl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 1, 2018 Sdílet Odesláno Červen 1, 2018 Jo jde to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.