bburago Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Zdravím chlapáci , tak po delší odmlce jsem zase tady . Bohužel konec minulého roku byl pro naší rodinu plný překvapení někdy smutných a někdy šťastných . Začnu tím smutným. Nějaký parchant nám otrávil dvě naše psí slečny , Lackyšku( Dobrman) a Jaminku ( Pražský krysařík) . A konečně štastná zpráva stal jsem se podruhé otcem . A jak to bývá máme zase dcerku. Hlavní je,že je zdravá. Stejně má již tříletá dcerka je jako kluk . Hraje si s autíčkama , pomáhá mě v garáži a jezdí na čtyřkolce. Jinak Scoutík jezdí bez problémů . A jsem silně spokojen . Hlavně teď v zimě. Prostě paráda . Jó a ještě máme nového psího člena rodiny . Kdo uhádne co je to za plemeno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 A to hlavní pro vás fotky Scouta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 nazdar chlape ale trvalo ti to nez jsi nas tu nasel, scoutik porad mooc peknej. Skoda psu skoda, a gratuluju k dvojnasobnymu tatinkovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 To víš minulej rok byl fakt extrém, ale už je to pryč . Nikomu bych to nepřál čím si musela naše rodina projít. Díky za blahopřání . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Tohle je náš nový psí člen rodiny . První fotka srpen 2009 . Druhá fotka únor 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Pěkný Scoutík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Díky za pochvalu , ale poslední dobou je nějaký malý. To víš kočár hadry pro tři ženský ,pes a do kufru se nic nevejde. Když někam potřebujeme vyrazit tak si raději vezmeme Multivana. Ten je o trošku větší . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Tak Multivan už je Luxus ...máš tam ty posuvné lavice se stolečkam a el. otevíráním bočních dveří ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Jo jo lavice a stoleček tam je , ale dveře elektricky posuvné nemám. Jinak trojlavice se dá složit a máš z toho postel . Takže super na cestování . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Tak to věřím. Multivan je fakt luxusní. Kámoš ho má a říkal, že osobáka by nechtěl ani za nic ;) Jaký máš motor ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Já s ním jezdím většinou každý den ,protože ho máme jako pracovního . Já taky raději jedu s Multivanem než se Scoutem. Protože sedíš nahoře a máš super výhled. Jezdí to stejně jako osobák ,ale ta spotřeba se nedá se scoutem srovnat. U Multivana se na 6,5 nedostanu . Ale pod 9litrů není problém. Jinak je tam 2,5 TDi silná verze. Myslím 128 KW nebo 126 KW ,nejsem si jist. Samozřejmě 6ti kvalt. Pokud ho někde potkáte tak ho na 100% řídím já . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 peknej transpik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Pěknej, pěknej, jen co je pravda. Neuvažoval jsi nad tím, zatmavit mu ty zadní okna ? JInak motor ten jedinej správnej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Ani né ono to není potřeba, protože tam jsou roletky ve všech zadních oknech. Zatím má nalítáno pes 80.000 km taže na Multivana dobré zajetí. Počítám ,že tohle auto vydrží ve firmě pěkně dlouho a možná díl než Scout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Pěkný Scoutík :P Pěkná ta avatarová fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Ahoj Mischicko , díky za pochvalu . Jinak jak jezdí RSko .? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Hele chlapáci nevím jak vy , ale já mám rozmazlený auto. Když jsem byl na horách a seděl první večer u stolu u večeře. Tak mě kamarád povídá. Hele když tam máš ten alarm a auto to houká tak ti to i auto bliká. Já mu odpověděl ,že bliká . Tak se běž podívat k autu. Auto stálo a blikalo jako vzteklý ,ale nehoukalo. Když jsem odemknul a zamknul tak byl klid . To pěti minutách zase znovu a to se opakovalo tak dvacetkrát. I když jsem zamknul auto dálkou nebo klíčem. Už jsem byl odhodlanej v -15 jít odpojit baterku a ejhle auto bylo v klidu. Tak jsem usoudil ,že vlastně každou noc stojí v garáži kde má teplounko a na pořádnou zimu není zvyklej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Ahoj Mischicko , díky za pochvalu . Jinak jak jezdí RSko .? Hele chlapáci nevím jak vy , ale já mám rozmazlený auto. Když jsem byl na horách a seděl první večer u stolu u večeře. Tak mě kamarád povídá. Hele když tam máš ten alarm a auto to houká tak ti to i auto bliká. Já mu odpověděl ,že bliká . Tak se běž podívat k autu. Auto stálo a blikalo jako vzteklý ,ale nehoukalo. Když jsem odemknul a zamknul tak byl klid . To pěti minutách zase znovu a to se opakovalo tak dvacetkrát. I když jsem zamknul auto dálkou nebo klíčem. Už jsem byl odhodlanej v -15 jít odpojit baterku a ejhle auto bylo v klidu. Tak jsem usoudil ,že vlastně každou noc stojí v garáži kde má teplounko a na pořádnou zimu není zvyklej. Nemáš zač :-) RS jezdí dobře, i když teď jsem trochu přestal jezdit, takže si tak často nezadračím ;) Ale rozmazlená je asi taky - občas mi při spuštění nezávislého topení zapne alarm, asi jak uvnitř proudí vzduch nebo nevím. A co se týká blikání a/nebo houkání, nejdřív by to mělo dělat obojí, pak jen blikat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 To mě taky zarazilo ,že jenom blikala a vůbec nehoukala. Asi nějaký šotek . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.