Přejít na obsah

Stříbřenka 2.0

Doporučené příspěvky

Děkuji všem za pochvalu, jsem rád že se líbí i ostatním :pivo:

Dotaz kdo máte lišty nárazníků v laku, dá se to v klidu doma nebo je s tím moc práce a lepší to hodit někomu kdo lakuje... ? :) nevím jak to na tom plastu bude držet :)

Jinak další úprava bude asi zatmavení skel, furt nad tím přemýšlím a koukám i po sedačkách Golf IV polosport, našel jsem teď zachovalý ale černo-červený, nevím jestli by mi to ladilo, radši bych asi klasiku :)

Odkaz ke komentáři

Díky, pěkně se na to kouká jen mě štve že na to není zatím čas :D

Taky s ním nemám problém, dávám ho i do Fabky... :)

Jinak ještě asi koupím nakonec i nový papučky, mám tam cca 4 - 4,5mm což mám za chvíli pryč a na vodě bych neměl nejlepší pocit když tam budou za třeba 3mm, to na mě fakt není :D asi vezmu Matador MP47, za ty prachy OK si myslím... :)

Ještě asi koupím nový gumy, mám tam 4 - 4,5mm což je pro mě nic za chvíli to bude pryč a na vodě bych neměl nejlepší pocit když tam budou za třeba 3mm, to na mě není :D asi vezmu Matador MP47, za ty prachy OK si myslím... :)

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak konečně byl nějaký čas na Oktuli, takže vyměněn olej + filtry a nahozeny nový brzdy, nátěr na předku jsem udělal znovu, bylo to omlácený, zadek ok jen přetřeno... :)

Zadní klasicky po zimě celkem hnusný, přední ještě ok :) najel jsem na nich cca 37tkm na to že jim celkem šlapu, jezdím často s vozíkem a stály pár kaček (Meyle) tak dobrý a hlavně nezačali házet a to mě dost překvapilo za ty prachy... tak jsem zvědav co budou dělat dražší bremba.. :)

post-23904-0-40837600-1492287403_thumb.jpgpost-23904-0-54029100-1492287426_thumb.jpgpost-23904-0-62375100-1492287447_thumb.jpgpost-23904-0-88109700-1492287911_thumb.jpgpost-23904-0-10631600-1492287517_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky, já měl předky taky ok desky hromadu, ale jsem prostě magor a chci to mít TOP, nikdo nechápe proč jsem to měnil, hlavně ty přední teda :D a přetírat to když bych je neměnil to by nebylo ono :D

Slušný nájezd, ty už máš ty 312tky nebo 288, že na nich máš tolik nalítáno ? a zadní zůstanou nebo půjdou větší ? :)

Odkaz ke komentáři

To máte dobrý mě každej ukecával ať se na to vykašlu že to nemá cenu to bude prd, pak předpověď zvyšovala kolik má napadnout a bylo jasno ale večer se mi fakt už nechtělo :D moc to nebrzdí ale s opatrností se to dá, spíš byl problém vyjet ze dvora :D

post-23904-0-47445700-1492584118_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...