Přejít na obsah

Stříbřenka 2.0

Doporučené příspěvky

Tak Matadory nachystány, cena parááádní, tak snad nezklamou ale je fakt že MP47 jsem měl i minulý rok jen 15tky, takže by to mělo být OK :) převodový olej taky čeká doma... :)

post-23904-0-59901900-1493923347_thumb.jpgpost-23904-0-29078600-1493923425_thumb.jpg

Gumy chvíli počkají, zjistil jsem že mám KO spodní čep, vydrželi 4 měsíce 10tkm takže Monroe už nikdy ale nebylo moc na výběr když jsem je na rychlo kupoval... původní origo nebyly volný jen jeden brutálně vrzal...

Už mám doma 2x Lemforder a jiný už kupovat nebudu... + rovnou preventivně vyměním uložení stabilizátoru, to sem ještě neměnil a je tam taky originál ale trošku začíná zas vrzat :)

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

Konny: Já už taky jiný kupovat na moje auto nebudu ;)

Avanti: Díky :) :palec:

Tak nakonec jsem dnes stihl vyměnit ty čepy ramen a uložení stabilizátoru, přezutí i geometrii :D super pocit mít to zas v cajku vždyť to znáte :beer:

post-23904-0-60661200-1494071391_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nakoupeno :loool: repráky MDF pod ně, nová kabeláž k wooferu a tlumení zatím jen do dveří :)

Ještě asi vyměním subwoofer za lepší a časem zesilovač + zítra budu mít MDFku do boku kufru tak ji nějak upevním a budu tam chtít dát zesilovat s kapacitorem, teď to mám vše na wooferu a to je při jeho demontáži v případě potřeby dost nepraktický :)

post-23904-0-29413000-1494875636_thumb.jpgpost-23904-0-61147400-1494875810_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak mám namontováno a zapojeno :) v dalším kole přední dveře :D

post-23904-0-07693600-1495377213_thumb.jpgpost-23904-0-43230800-1495377227_thumb.jpgpost-23904-0-91269200-1495377247_thumb.jpgpost-23904-0-40113400-1495377270_thumb.jpg

A původní woofer se zesilovačem putoval do Fabie, kde duní hodně dobře, malý auto je na ozvučení úplně super... :)

post-23904-0-25447000-1495377366_thumb.jpg

Paradoxně je větší než ten novej ale novej je silnější a bassreflex :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dveře mám vytlumený, repra vyměněný takže spokojenost, konečně audio na úrovni :loool: + velký úklid takže klasicky sedačky ven :D

Nepodcenil jsem praskající stahovačky takže na obou vyměněny praskající plasty, celkem tedy 4ks po necelých 40ti kč a vše jsem rovnou promazal, rozhodně lepší než to řešit až je to zalepený a hlavně se nebudu bát že to rupne nejlépe někde daleko od domova, jeden plast u spolujezdce už byl naprasklý takže by to přišlo brzy :)

Ale zas takový problém rozdělat to není, spíš se blbě hledají šrouby, tlumení se řízne odklopí aby bylo místo na vytažení a jde to ven ale i tak je lepší vyměnit to hned, nehledě na to že tam je pak halda místa na to tlumení, nic tam nepřekáží :)

Na vnitřním plechu kde jsou "díry" mám dvě vrstvy aby to bylo tužší :)

post-23904-0-17903300-1496259634_thumb.jpgpost-23904-0-05250700-1496259683_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky no snad bude co a nepošle mi někdo nějaký hnusy... fotka snese vše už jsem se jednou napálil na druhé oktě... ale těším se hodně :) ty neplánuješ nějaký vylepšení v tomto směru ? myslím že to stojí za to, kamarád má z Golfa polosporty a je to parádní posezení, tak doufám že toto bude podobný :)

Uvnitř budu taky tlumit podběhy až budu časem dělat kufr, ale i toto je dost znát není slyšet voda a štěrk od kol :) dělám to podle toho co jsem odkoukal z Ahifi :palec:

Odkaz ke komentáři

Je to jak pises, fotka snese vse, ale snad ty sedačky budou v pohode ;) . Ja jsem nad sedackama driv taky premyslel, ale pak jsem od toho upustil, protoze penize bylo potreba investovat vzdy do jinych veci.

Tak to pak jo, pokud to i tak uz neco utlumi, tak proc ne, kdyz to pak das i dovnitr, tak to nebude mit chybu :palec:

Odkaz ke komentáři

Konny: Jasný to chápu :)

Martin_TDi: Díky ;) těch podběhů se nebojím materiál vodu naštěstí nesaje :)

A jak je to na fotce to tam samozřejmě nešlo dát musel jsem to po krajích odřezat a další už jsem udělal rovnou jen středem aby se to nedotklo třeba blatníku/lemu a nedrželo to tam bordel jen jsem to už nefotil :) a akustická pěna ve dveřích je taky z materiálu co vodu nesaje, takže dveře plný vody by taky hrozit neměli :D

Odkaz ke komentáři

hele hledal jsem po pravdě nejlevnější i za předpokladu, že to bude "papír". Jezdím jenom města, žádné polňačky nic, takže nějaké utržení nebo prasknutí nehrozí... navíc ho má známý a má auto asi o 3xm níž než já a má to tam už nějakou dobu a vše ok. Takže jsem koupil z obautodíly za 360,- z Polska http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-plastovy-kryt-pod-motor-stredni-polsko-diesel-4663cz697/ sedí na boční kryty, takže fakt pohoda. Koupil jsem ho, protože jsem věděl, že to chci tlumit, takže naco 10kg těžký plech navíc... ano vydrží víc, ale jak jsem napsal výše - pro mě nepotřebné...

PS: jenom nevím, naco chceš tlumit kapotu, když máš benzín a kor 2.0 který si jenom ševelí a oproti naftě je to jako by nebylo nastartováno :D :D ale ok :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...