Přejít na obsah

Stříbřenka 2.0

Doporučené příspěvky

kenny: Lehce :D ale časem to vždycky trochu zajde a zašpiní se, tak že to už tak "nesvítí" :D

Martin_TDI: Jojo ale mám už celkem dost km a žádná sláva, ale je fakt že díky větší ploše se to bude asi zajíždět déle jde vidět i na kotouči že i přes ty km to furt není "zrcadlo" tak tomu dám ještě čas :)

Odkaz ke komentáři

No hold větším to trvá trošku dýl :) ale hlásím zajeto, jel jsem se podívat na Praděd tam bylo příležitostí na pořádný brzdění až až, jsem si to užil už to brzdí pěkně :D jel jsem i dálnici a celkově jsem teď jezdil hodně a je to super zlepšení :) dnes Dolní Morava, nějak jsme se tam sešli :palec:

post-23904-0-08631400-1504136032_thumb.jpg

Jinak mimo téma pro info do rodiny přibyly další dvě Ovečky, jen nebyl moc čas psát tak opožděně :D

O2 kombi 1.6 FSi 2006, má po výměně rozvodů a variátoru tak snad nebude moc zlobit, akorát se chystám vyčistit sání až k ventilům jelikož na to přímovstřiky všechny trpí, tak radši preventivně... :) má 185tkm dovoz německo interiér krásný zachovalý černá polokůže :) ještě hučí přední ložisko a přestala jít sahara asi po týdnu, tak mám co ladit ale snad se dá do kupy a bude sloužit :)

post-23904-0-37096100-1504993236_thumb.jpgpost-23904-0-39458700-1504993321_thumb.jpg

Druhá taky kombi ale jednička 1.8 20V pracant s tažným, v podstatě jsem ji zachránil život a navíc nakonec zůstala v rodině :) koupena za 12 tisíc, prodávána původně za 15 jako auto na díly, za pár tisíc opraveny věci kvůli kterým neprošla STK a nechtěla jet například kabely, cívka a váha vzduchu, hadice odvětrání, vyměněn výfuk střední a zadní díl, čepy, silentbloky ramen atd doděláno DO centrálu, nový rádio jelikž hrál jen 1 reprák, udělána STK, zaplatilo se EKO a jezdí jak za mlada :) ještě klasicky vyčistěn bordel za podběhy, trochu porovnány prahy, obroušený a nastříkaný i s dutinama aby to déle vydrželo, má najeto 270, hlavní vada na kráse koroze 5 dveří klasika zatím obroušeno nastříkáno rapatinou časem se to vymění, teď musí sloužit :)

post-23904-0-55264300-1504134146_thumb.jpgpost-23904-0-75409800-1504134160_thumb.jpgpost-23904-0-94930800-1504134647_thumb.jpgpost-23904-0-65788300-1504134708_thumb.jpgpost-23904-0-15034800-1504134726_thumb.jpgpost-23904-0-01008100-1504134742_thumb.jpg

SPZ už jsou nový proto nemaskuji...

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak zase nějaké info, brzdy OK, takže spokojenost :)

Nahradil jsem kameru v autě za Truecam A4 :)

post-23904-0-60935900-1504993670_thumb.jpg

A řekl jsem si že zase zaexperimentuji ze svíčkama jelikož jsem je chtěl měnit a koupil jsem Denso Iridium :D

post-23904-0-72064700-1504993754_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pěkně se ti to rozrůstá ;) Normálně závidím :D To já teď budu dvojku prodávat, páč jsem místo toho pořídil něco většího...

Přemýšlím, že bych časem pořídil nějakou 1.8T na "hraní"...

Jinak jen taková otázečka, jaký použils brzdy? Vyděl jsem desky TEXTAR, ale kotouče nevím. Přijde mě divný, že to tak dlouho zajíždíš. Já jsem kdysi použil TEXTAR desky a BREMBO kotouče na doporučení, že nic lepšího dát nemůžu a kotouče to po pár km nedali (a to jsem jim žádnou čočku nedal...)

Teď dávám jedině ATE a 100% spokojenost a co se zajíždění týče, stačí tak 100km a už brzdí jak mají (vyzkoušeno na několika strojích)

Odkaz ke komentáři

Trošku se to rozrůstá no to je pravda :D 1.8T bych taky bral, to jezdí skvěle a na hraní úplně ideální... :)

Kotouče i desky jsou Textar, ono já to asi spíš rychle nezajedu i tím že když jezdím po okolí tak najedu hodně km ale moc se během nich nebrzdí, tak to chtělo víc podusit :D... Já ty Textary ještě nikdy neměl chtěl jsem je zkusit, uvidím jak vydrží ale po zajetí už jsem zatím spokojen... :)

Odkaz ke komentáři

Začínám litovat že jsem se do toho upgradu brzd vůbec pouštěl a začíním si myslet, že Oktávka prostě nemůže snad nikdy brzdit bez kopání !!! 3 tkm a začíná to zas... bejvalá na to trpěla a tady je to to samý... jak brzdím nad 100 tak mi to zase pokopává, ale je to jiný než to bylo na 280mm ale možná i horší, jakoby to "zakopávalo" když to fakt podusím tak se to celý klepe... ale na pedálu to nějak cítit nejde, spíš zase na řízení.... hodit ze skály !!!!!!! :D :D snad tahle nálada zas přejde ale nevím co tomu zas jebe... zkusím schválně změřit házivost kotoučů jestli některej bude mimo toleranci a dám vědět, ale napřed to musím rozdýchat.....

Odkaz ke komentáři

Ano zánovní Lemforder... 2000km to bylo uplně super, zajetí trochu trvalo ale užíval jsem si nekopání :D teď jsem zas vyjel na delší trasu a myslel jsem že mě jebne když jsem na ty brzdy ve vyšší rychlosti šlápl... :(

Odkaz ke komentáři

Jelikož furt prší a není moc času tak jsem házivost nezměřil ale zjistil jsem že to studený skoro vůbec nedělá, až se ohřejí tak to dělá... takže tomu dám ještě šanci a koupím kotouče desky ATE, jestli to pak začne zase tak asi půjde z domu bohužel.... nemám už na to už nervy řešit do nekonečna kopání brzd na obou autech...

Odkaz ke komentáři

To je super výsledek ;) co bych za to dal zašlápnout to a brzdit pěkně plynule dýl než 2-3 tkm... a co ty destičky, dobrý ? Černý kola mě začínají taky celkem štvát :D

Jinak jsem před chvílí mluvil s kámošem a mám mu ty kotouče hodit na stočení než koupím další a uvidíme za jak dlouho to zas začne :D A všiml jsem si že mám na pravým slušnou rýhu asi se tam dostal šutr ale to si nemyslím že by kvůli tomu začalo kopat...

Odkaz ke komentáři

Jojo jasný ;)

Brzdy dole, mám na porovnání starej zrezlej kotouč a mám dojem že Textar trochu šetří viz foto, ta mezera na chlazení je poněkud širší takže méně materiálu (7 vs 8.5mm mezera) :D no stočíme a uvidím co to bude dělat dál...

post-23904-0-89041800-1505487666_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kotouče stočeny, pravý házel dost šlo to vidět okem, levý v toleranci... až se divím že to nekopalo víc :D

Ketys: si mě navnadil tak, že jsem umyl kola a ještě včera objednal a dnes nahodil desky ATE Ceramic na předek :D :palec: tak když to začne zas kopat alespoň budu mít čistý kola ne :lol:

Odkaz ke komentáři

svojí RS jsem koupil s "novýma" komplet brzdama (najeto na nich necelejch 1000km) a je to celý od ATE a asi po půl roce mi předek začal taky kopat do volantu,že jsem si myslel,že je někde něco volnýho nebo špatnej čep,silentblok apod.

nakonec jsem zkusil radu od známýho - až budou kotouče zahřátý,tak je párkrát pořádně probrzdit,že jemu se to na Sharanu taky srovnalo a ono se mi to pak taky srovnalo,už jsem byl smířenej s tím,že celkem nový brzdy vyhodim a nechám v tom hafo tisíc,ale nakonec vše OK.

Odkaz ke komentáři

Hergot co s tema autama děláte, že Vám kopou pořád brzdy? To už není normální...

Na jedničce sem dal sice ze spěchu komplet cimmermany, udělal jsem komplet nápravu (silentbloky i v nápravnici) a ani manželce, která jezdí brzda plyn to nekope...

I to že brzdy zajíždíte strašně dlouho není normální...

Romix95: Když už jsi kupoval nový desky, měl jsi vzít zrovna i ty kotouče od ATE, takto nemusíš být s výsledkem spokojen. Co mám vyzkoušený, tak brzdy fungují nejlíp, když jsou od jednoho výrobce a z jedné "řady" - když dáš lepší destičky na "obyč" kotouč, kotouč to většinou dlouho nepřežije ( neříkám, že je to pravidlo, ale moje zkušenost)

Desky od Textaru jsem měl na autě jednou, kotouče Brembo, nevydželo to víc jak 2000km, do té doby jsem jezdil na obyčejných Ferodech a i ty vydrželi víc...

Odkaz ke komentáři

Sám nevím proč to dělá a nejhorší je že nejsem z daleka sám kdo se toho nemůže zbavit jednička je tím doslova proslulá :D Většinou se to ale vyřeší přechodem na 288mm ale to mi zatím teda nepomohlo...

Ty kotouče ATE koupím pokud to udělá zase, ale pak už nevím...

Každopádně úplně čumím jak to teď s těma deskama brzdí má to úplně parádní náběh a to ještě není kotouč vyleštěnej a mám najeto pár km, nechápu ten rozdíl...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...