Přejít na obsah

Stříbřenka 2.0

Doporučené příspěvky

No něco na tom bude, já věřil že budu taky spokojen proto jsem je taky kupoval :)

Každopádně jestli to tedy začne zase kopat, tak tomu dám asi ještě jednu šanci s jinými kotouči a když ani to nezabere už se koukám čím bych ji nahradil... ale po pravdě byl bych radši kdyby to bylo konečně ok a nemusel bych měnit. Dnes jsem najel přes 300 km bez kopání a to je úplně super jízda když vše funguje jak má a díky sedačkám z Leona je to i pohodlný auto a hlavně v dobrým stavu, vím na čem jsem...

Odkaz ke komentáři

I novější vozy vydrží. Mám na své dvojce skoro půl mega na PDčku, v práci máme dvojku po face v 1,6 CR a i tam už je přes 400 a celkem OK, vůbec bych se toho nebál.

A když srovnám pohodlí, tak je dvojka úplně jinde.

Romix95: doufám, že už konečně budeš spokojené. Jezdit s kopajícíma brzdama je otřesná záležitost...

Odkaz ke komentáři

Taky to vydrží neříkám že ne, když to má údržbu a zacházení proč ne by... ale tak blbuvzdorný a jednoduchý už to není a ten servis stojí úplně jiný prachy aby to najelo tolik kilometrů především kvůli ekonesmyslům a podobným kurvítkům :D

A s tím pohodlím jak mám sedačky z Leona tak si nemůžu vůbec stěžovat a když sednu do klasiky v O2 tak nadávám jak je to nepohodlný auto, mít ji tak letí rychle pryč stejně jak u jedničky :) ale třeba víceprvek vzadu je fajn to je pravda :D

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak hlásím 2000 km a zatím OK, snad to nezakřiknu :D předtím už to kopalo...

Ketys: Jak vypadá tvůj kotouč když máš ty ATE Ceramic desky ? já je furt nemám klasicky hladký a vyleštěný ale to asi budou ty desky dělat co ? nebo že by si to nesedělo s těma Taxtarama...? :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Díky ;)

Jojo existují, mají cca poloviční výšku akorát i poloviční váhu 2,5g místo 5g/článek tak se ho lepí více :)

U některých aut klasika škrtá tak se to hodí když to nechceš mlátit nebo to namlátit ani nejde :D třeba u i30/Ceedu zadní náprava na 15" škrtá o závaží a z výroby tam cpou klepaný dokonce i na venkovní stranu na nový disky hovada... ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jojo, bohužel většina lidí na to sere a pak je to všelijak pomačkaný, zbořený a vesele to hnije... vzadu to práh sice zvládne je to lehký ale i tam jsou body mimo práh :)

Ty keramiky určitě zkus, přidávám se k doporučení :D už mám koupený i zadní, ale asi je tam hodím až po zimě, ještě nevím :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Nějaké nové info, brzdy začínají lehounce kopat (jak nečekané :D .......) ale zatím je to furt tak nějak stejný delší dobu, tak uvidím časem zatím na to kašlu. Při 140 tkm vyměněn olej a filtry, jinak jen jezdíme :)

A ve čtvrtek budu mít Spidery R16 se sjetými pneu výměnou za moje 15" na zimních :palec:

Tak teď váhám co použít na léto a co na zimu... Spidery mají odřeniny, moje kola jsou až na lehký odřeninky netknutý, tak se nějak nemůžu rozhodnout :D ale asi ty Spidery nechám na zimu :)

post-23904-0-36379800-1513024587_thumb.jpgpost-23904-0-92023300-1513024598_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jojo budou to repliky, pochvala za pozornost ! :D ono to auto bude teprve kámoš kupovat takže o něm nic nevíme jen jsme se domluvili že je vyměníme předběžně, aby nemusel kupovat hned gumy, jelikož naboural Superba do kterýho dál hromadu peněz... :) viděli jsem je jen na foto, zdálo se mi že spidery mají na okraji hranu a jinak vnitřek ale nějak jsem to neřešil jelikož jsou tam ty škrábance stejně je budu chtít spíš na tu zimu :) ale čekal jestli mi to někdo potvrdí, ve čtvrtek dám vědět co je to zač až to dovezeme domů, jsem zvědav :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak Stříbřenka dostala ke konci roku nové přední i zadní kotouče ATE a vrátil jsem na zimu klasický destičky co jsem měl doma od Textaru, zadní zůstali Brembo, tak rychle zajetý a krásně brzdící brzdy jsem tam ještě neměl, úplně mě to překvapilo, luxus.... :)

post-23904-0-04784900-1515689669_thumb.jpgpost-23904-0-33075100-1515689731_thumb.jpg

A aktuální info v úterý šli 16" zimní kola na červenou 1.6tku :)

post-23904-0-80080000-1515688938_thumb.jpg

2 litr dostal 15" kola, proběhla demontáž zesilovače, subwooferu, dostala nový středový ofuk topení, nějaký to čištění... a asi víte kam mířím, dnes jsme se rozloučili :unsure:

Majitele si našla sama, zájemců bylo v průběhu času co ji mám už více ale vždycky jsem couvl... šla ale do dobrých rukou a budu ji mít na starosti co se servisu týče i nadále já, za což jsem rád :)

post-23904-0-13346200-1515689052_thumb.jpgpost-23904-0-90226800-1515689617_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...