Přejít na obsah

BadySův krteček TSi ´09

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Rok a půl papírování a je to tady....první den stavby....první výkop ! Ale ne do balónu, ale pěkně do země :)

DEN č.1

Stavba zaměřená, vykolíkovaná, zabité lavičky, určení výšky základové desky (jdu o 20cm nahoru oproti poklopu kanalizace v cestě)...na 9h doráží kamarádův bagr a šikovný klučina v něm, prvně lehce sejmutí "ornice" a hurá kopat základové pásy 80cm hluboké, rovnou navážíme 2 MANy plné kamení. Jelikož stavíme na jílu, docela nám hraje do karet že ještě přes noc mrzne a tak bagr dělá řádky úhledné a stěny se nebortí, ufff !

4hodinky práce bagru a má hotovo, kamení rozvoženo at se pěkně domíchavačem dostane až k desce, nastupují chlapy a vážou konstrukce, já s bratrancem dělám zemnění a končíme za tmy....vyčerpanej,na první den toho bylo dost.

Takže tímto se prátelé tak na rok vzdaluju všem OC akcím, neb na to opravdu nebude čas....

2012-03-06 12.32.05.jpg

2012-03-06 12.31.42.jpg

Odkaz ke komentáři

Sefe fajne to mas :palec: Takze zitra tam nikdo nebude? Ale prijedu ti to zkouknout, stavbyvedouci udela kontrolu :D

hele jak jsem včera koukal, tak ty budeš muse chodit 1km pěšky :) k nám nedojedeš :)

zítra se bude dělat, at je vše hotové na zalití ve čtvrtek, ale snad mě opadne ta horečka 38.5°C :rolleyes:

Petr81: díky, bude to potřeba!

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

tak nás krtek zase někam vyvezl :) a od Liptovského Mikuláše to bylo velmi funny jizda....v prdeli jsem se viděl, že jsem to přezul na letní před týdnem a zapoměl na dovolenou v tatrách následující týden :)

no co už, jsme tady a je tu náádherně :palec: a snad nám počasí dovolí i odjet :)

2012-03-31 10.18.22.jpg

2012-03-31 12.24.51.jpg

2012-03-31 12.41.33.jpg

2012-03-31 12.57.36.jpg

Odkaz ke komentáři

A je to tady..DUBEN....měsíc bezpečnosti a už mě stavěli :D

Kola ok, pneu OK, chlast OK...a pane, co ty fólie a už to jelo :)

no propustnost jsem si po dobré diskuzi nechal změřit a je krásných 42,4 % ...pánové však v pohodě a tímto jim díky....tak at taky natrefíte na dobré "pomahače" !!! :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...