Přejít na obsah

BadySův krteček TSi ´09

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Tak zase něco málo aktualizuju

Krtek šlape jak hodinky, ale docela je mi ho ve spojení se stavbou líto, takže jsem začal špekulovat o tom, že pořídím nějaký winterwágen na překlenutí doby stavby apod...no a posudte jak to dopadlo

chtěl jsem OII, kombi, tdi..............no a uplně jsem se netrefil.....OII ano, kombi ne, tdi ano ale 2.0TDi BKD a ten interier tak to je úplně to, co stavebník potřebuje :D :D :D naprosto bezúdržbové..... :D :D :D

No ale za ty peníze (nekoupil bych ani OI kombi) jsem do toho šel, serviska vyplěěná do 199tis, nyní máme 233tis a čeká nás servis, olej už lehce přetahujem, takže tento týden doženu co je potřeba

olej, žhavičky, brzdové desky, kontrola TMP, trafa na xenony, výbojky, vyměnit sání ( originál škoda servis měnil škrtící klapu, která tam je 30tkm, samozdřejmě jak je zvykem 2mi šrouby strhli v odlitku závit, takže tam škrtící klapa nesedí a vyhazuje errory s emisemi do dílny...

takže pokud počasí dovolí, vyhrabu díly z regálu a tento týden to dám do pucu a budem lítat a zimu přežijem :palec:

20121012_095156.jpg

20121012_095218.jpg

Odkaz ke komentáři

Ostravaci kratke zobaci! :D 30.10 tam Vás přijedu zkontrolovat! Tak aby jste všichni měli nablejskany káry!!! :lool: Mám tam v tom Vašem zapadákově školení! :D

tak to se piš že se bude lesknout, v tom termínu měníme služebáky za nové ;-) a vůbec ta červená se leskne pořád, oproti bílé ;)

jinak kucí dík, bude to dříč-tedy spíše hltač kilometrů, ale servisní péči dostane, jakou má mít...dneska se stihlo akorát servis oil, komplet vyházet filtry....objednané žhavičky, a zítra kouknout co tam jsou za kotouče a desky, mám spousty 280mm, ale tam jsou patrně 288mm kotouče na předku že, a co zadek ? ?? ?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...