BadyS Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 tak jsem se nasral, koupil leštičku a výbavu a jak se oteplí, jdu na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Bade přistavím ti Jarušku ať to uděláš na nečisto :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 já zas nemám tak hrubé zrno, mám novej lak :) ba ne, mám z toho vítr, tak nejdříve na nečisto na starých dveřích apod.... ale ty pasty super, na všech je návod jak je použít, jaké otážky leštičky atd, pecka.... a hlavně za luxusní peníze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 kdopak to stal za tebou ze ma nalepku vzadu na okne a nema ji ode me :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 ta černá O1 ? to je RAZTY capslockovej guru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 no taky bych se potreboval zaskolit v profi lesteni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 a dnešní parkování 5minut než se mladá převlékla....řiká pojd nahoru, at tu nečekáš, OK, přijdu zpět a pozdrav kterej mě stál kurev a kurev.... až ho chytnu, tak ho zabiju foto nahoře o jeden post Za to bych taky vraždil. Teď v pátek mi taky nějaký bezohledný debil udělal důlek do dvěří. Lak je ok, ten se vyleští, ale ten důlek by se musel zevnitř vytlačit, tak mě to taky sere, že nové auto už musí mít takto viditelnou vadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Teď v pátek mi taky nějaký bezohledný debil udělal důlek do dvěří. Lak je ok, ten se vyleští, ale ten důlek by se musel zevnitř vytlačit, tak mě to taky sere, že nové auto už musí mít takto viditelnou vadu. To jsem taky řešil a šel s tím na smart fix.. stoprocentní výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Tak to jsi mě potěšil, zkusím se mrknout, jestli to tady v Ostravě někdo dělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 já zas nemám tak hrubé zrno, mám novej lak ;) ba ne, mám z toho vítr, tak nejdříve na nečisto na starých dveřích apod.... ale ty pasty super, na všech je návod jak je použít, jaké otážky leštičky atd, pecka.... a hlavně za luxusní peníze Jsem zvědav jak to zvládneš. Já mám taky takovou "hezkou" vzpomínku na nějakého idiota z Mar. Hory na zadním nárazníku. Tak to třeba budu taky řešit podobně ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Neviete či tú metódu robia iba v CZ alebo aj na Slovensku? rostama: to 3M by to malo v pohode ostrániť, brúsenie laku na ktoré sa chystá Roman, myslím, že mu to budú robiť tiež týmto spôsobom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Upřímnou soustrast s tím nárazníkem Bade. Ten pocit znám velice dobře. Nejhorší je vždycky to, že borci ujedou a ty nemáš komu nakopat prdel. Jinak až to napastuješ, chci vidět výsledek. Myslím, že TDíčko bude potřebovat po zimě podobnou kůru ;) Libor - V tvém případě to samé, jsou to bezohledné howada - kor když máš novou káru. Jsem zvědavý, jestli teda najdeš něco v OV co se toho Smart Fixu týče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 zaleštit něco pujde, ale stejěn to bude vidět když je to do podkladu, tak už jsem se s tím holt smířila jednou to přelakuju, až toho bude vícero... jinak hlavně leštičku chci na naše domaci OI, ty už to potřebujou, todle ma přecejenom relativně novej lak ještě na těch 4400km ujetých :D a nějaká novinka na autě objednal jsem nové šprcku na kolca, tak jak to doleze, přiští týden, tak přezouvám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 projdi si tohle, něco zajímavýho se tam dá najít k tomu leštění :D detailing.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 nějaká epidemie se mi tak zdá, moje z dneška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Co jsi objednal za pneu?Jaké kola máš na léto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Tak dneska PPL dovezlo krtkovi šprcky, tak jsem nelenil a hned je nechal nazout, no snad budou slušet, taková decentka si myslím kdo nezná tak ALU kola THEMISTO 18" ze Supa II a pneušky nejaká new ZEETEX HP102 225/40/18 tak a ted si jen přát netrefit ty lavory na cestách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 a ještě další novinka pro krtka, byl to boj dostat konečně někde blízko ke mě, ale povedlo se a je to doma, tak už se těším až to přehodíme škoda auto si to cení na cca 56 000,- tydle dvě záležitosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Ty jo 18,no to bude kostitřas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 to Bady: moc dobrá volba vypadaj dobře na OII takže nakonec bylo vadný fakt turbo? to cosby: ale prosím tě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Ono OII už na 16 je kostitřas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 no je trochu tvrdší no... jsem zvědavej na mojí až dám taky 18" a k tomu ještě podvozek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 co by.Jak budeš starší,budeš si nadávod do idiotů že jsi si vědomě ničil páteř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 hele měl jsem carculíně na 17" pegasusy a nic jsem nějak extra nepozoroval..... já už jsem vytřepaný z Lauriny, takže to bude v ledovém doufám a podvozek neplánuju, jednou stačilo, je to fajn, krasně to vypadá, ale tvrdé to je neskutečně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Kup si auto na vzduchu a nastavíš si to jak chceš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 jo ten z A6 je velice fajn, lepší naž na Turkovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 co by.Jak budeš starší,budeš si nadávod do idiotů že jsi si vědomě ničil páteř Přesně tak.Už nejsme žádny mladáci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 ...mluv za sebe Romane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 tak konečně proběhla operace turbo a výsledek je nádhera, jsem mooc překvapen jak to rube a rube, spotřeba krásných 10l/100km :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Gratulace Martine ----> ke všemu :) si to pak na besídce omrknu, yo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.