Aminochelat Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Tak jsem od minulého týdne hrdý majitel octávky 1.8 tsi DSG a jsem totálně nadšený. Kur*a,to jede :D Ke to seriovka, ani nevím co by se tam dalo upravit. Rád bych sEm vložil fotky, ale nevím jak (mobil) nic mi to tu nenabízí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Mam tiež 1,8 TSI. Možeš dať športové výfuky, športový filter, čipnúť napr. v profituningu na 205 koní, znížiť Eibachmi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Březen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 To je pecka, moc pěkná :) Určitě bych začal kolama, jen nevím jestli 17" neztratím komfort, pač primárně to mám pro rodinu. Pořád nevím jak se sem přikládají fota? Rada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 a ještě po uploadu tam klikneš na [přidat do příspěvku] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 (upraveno) Tak kolega ma predbehol :D Upraveno Březen 16, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 V telefonu se Ti ukazuje jen mobilní verze fóra, úplně dole je pak přepnutí na plnou verzi, kde najdeš všechno jak vidíš na obrázcích ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 (upraveno) To je pecka, moc pěkná :) Určitě bych začal kolama, jen nevím jestli 17" neztratím komfort, pač primárně to mám pro rodinu. Pořád nevím jak se sem přikládají fota? Rada? Určite nestratíš komfort. 225/45/R17 napríklad mňa tieto stali elktróny + pneumatiky Goodyear eagle F1 - 4ks - komplet 800€. A je to ok. Upraveno Březen 16, 2016 uživatelem serf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Poznáš nějaký rozdíl oproti klasickému filtru? o kolik jsi snížil? Jinak je pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Březen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Tak konečně fota :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Poznáš nějaký rozdíl oproti klasickému filtru? o kolik jsi snížil? Jinak je pěkná Filter mám na sucho, nekonzervujem ho olejom, trocha je ho počuť pri zrychleni, rozdiel nejak necítim, znížil som o 30mm. Tak konečně fota :) ...[/quote Paráda, čistá línia. Tak nech slúži. ] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 To Serf: to s tým filtrom bez impregnácie,to nie je veľmi rozumné riešenie ,ťaháš do motora cez turbo bordel.Nič v zlom ale ono sa to potom niekde prejaví a najskôr na turbíne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Moc hezká barva :-D. 17 jsou podle mě nejlepší kompromis mezi vzhledem a komfortem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Březen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Díky moc kouknu pe nějakých 17 a uvádíme, ale bylo by to moc fajn. Jak se říká, kola dělají auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Březen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Jaký máte názor na černé kola? Já si to moc neumím představit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Jaký máte názor na černé kola? Já si to moc neumím představit. Mne osobne sa černe nepáčia. Pri jazde ich nieje vidno - či tam máš plecháče, alebo elektróny. Ako keby si si obul gumáky. Pristanú len keď je celé auto čierne - všetky doplnky. To je môj názor. To Serf: to s tým filtrom bez impregnácie,to nie je veľmi rozumné riešenie ,ťaháš do motora cez turbo bordel.Nič v zlom ale ono sa to potom niekde prejaví a najskôr na turbíne. Vo felícii mam už roky hrušku KD, ktorú periem a impregnujem originál olejom. Sú s tým problémy, zaserie sa furt klapka. Tak som do Octavie do boxu dal filter JK, ktorý je určený aj na sucho. Čistím ho častejšie vzduchom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Mě se zase černá kola líbí, ale záleží k jaké barvě auta je dáváš. Jsou pěkný ke žlutý, jsou pěkný k červený. Já mám bílou a mám černé 17ky Pallas, černá kola opticky zmenšují, troufnu si říct o 1'' vůči klasické světlé barvě, takže rozdíl mezi origo Pallas stříbrné po optické stránce velikosti je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Březen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Je fakt, že k té šedé se asi moc nehodí, tam by asi nevynikly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Filter mám na sucho, nekonzervujem ho olejom, trocha je ho počuť pri zrychleni, rozdiel nejak necítim, znížil som o 30mm. Tak konečně fota :) ...[/quote Paráda, čistá línia. Tak nech slúži. ] To snížení vypadá pěkně, také nějaké chci pořídit, mám 1.6 TDi r.v.2012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.