Přejít na obsah

Octavia TDi black combi

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak dneska proběhla STK, naštěstí bez problémů a na dva roky klídek (ačkoliv jsem čekal, že mě vyhodí za slabé zadní brzdy + ručku -> ještě tam pořád nemám tu kotoučovku).

Týpek mi to pochválil a začal mě upozorňovat, že tam antiradar nemá co dělat. Tak mu říkám, že je to detektor, nikoli rušička a tedy bez diskuzí jich tam můžu mít třeba 10 :)

STK bez příprav, nic. Prostě jsem přijel a udělal. THX Octavia :lol:

Odkaz ke komentáři

Na pič*vinky to sice nejezdí, ale co:D

rámeček spínače světel. Ještě sehnat rámečky kolem budíků a černý interiér, achjo :lool:

post-2422-1315465417_thumb.jpg

Přestěhoval jsem nápoják, takhle je to praktičtější, i když musím při řazení trochu dávat bacha. Zajímavé, jak to na fotce udělalo rozdíl v barvách plastů a normálním pohledem to je nezjistitelné.

post-2422-1315465497_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak mi zase trochu hráblo v makovici.

Minulý týden jsem za symbolickou cenu přišel k sedačkám s bederkou, ale zničenými molitany a hlavně špatným čalouněním.

Tak jsem v neděli rozčalounil, vypral potahy a včera začal montovat. Jako správnou kancelářskou krysu mě večer pěkně bolely ručičky :lool: Dneska ještě kloudně vyluxuju celý koberec v autě, hodím to tam a vyrazím na :pivo:

Mála galerka

Dárce orgánů

post-2422-0-73082600-1317725278_thumb.jpg

Rozborka

post-2422-0-36091100-1317725326_thumb.jpg

Chvíle nejistoty, jestli to byl opravdu dobrý nápad, šťourat sedačky :wallbash:

post-2422-0-47853400-1317725471_thumb.jpg

Ale jo, ono to půjde, kolečko je tam :palec:

post-2422-0-57553800-1317725544_thumb.jpg

Tak dneska finiš, montáž a zítra hurá 600km :palec:

post-2422-0-66330100-1317725536_thumb.jpg

A je z toho SLX i s bederkou. Stejně bych ještě chtěl dodělat výhřevy, ale zase se mi do toho pořád nechce sypal €€€ :wub:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dám dobrou radu. Pokud Vám cvaká kloub poloosy tak s tím rychle na výměnu. Ve středy jsem se málem nevrátil z cest. Začal se kousat, chvílema to trhalo volantem. No peklo.

Tedy ve čtvrtek a sobotu trošku rozsáhlejší předzimní servisní servis:

1.  
  2. Vnější kloub poloosy Löbro
  3. Olej Castrol diesel 10W40 + filtr
  4. Vzduchový filtr
  5. Táhla stěračů Škoda
  6. Geometrie(sbíhavost)

post-2422-0-69296700-1319271791_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Za minulý týden najeto 2290 km. Když si vezmu, že jsem před týdem dal olej a už má 1/5 života za sebou, tak mi to připadá nějak divný :lool:

Dneska Kokta dostala nové bačkůrky, Michelin Alpin 205/55 R16.

Poslední fotka špinavky na hlínách:

post-2422-0-09451100-1320089797_thumb.jpg

Kůpim Ti papuče pi*o, za 4,50 pi*o. Aby si nebyla bosa, až bude v zimě kosa :lool:.

post-2422-0-90530900-1320089876_thumb.jpg

A zase 10K v hajzlu :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Plechy jsou v pohodě, nic proti nim nemám, ale problém jsou ty krádeže poklic. Je pravda, že auto zase moc na nehlídaných místech nenechávám, hotely taky beru obvykle s parkovištěm. No, uvidíme jak dlouho vydrží :huh:

Hliníky jsem původně chtěl taky. Bohužel jsem za rozumnou cenu nesehnal konkrétní typ který chci a Octa už tahle požrala za poslední dobu dost peněz, takže si musí vystačit na plechu. Nevydělávám jenom na auto :D

Odkaz ke komentáři

Já nevím co pořád máte s těma hlínama na zimu .. Na co ??

Dyť co je na tom to nechat na černejch plechách a prostě ty zimáky přiznat ?

Nehledě na to , že já bych si už nikdy poklice na zimu na auto nedal. Tím jak za poklicema zůstává sůl ,.. a je tam teplo zima od brzd tak ty plechy dost dostávají na prdel a hnijí ...

Odkaz ke komentáři

tak dneska zase převáženy kola a seřízen volant. Pořád to bylo křivě a kola házela o cca 10-20g. Prý se jim rozhodila kalibrace vyvažovačky, nebo něco takového. Úroveň služeb v CZ je fakt na :wallbash: A to jsem šel do největšího servisu tady, žádná garážová služba (což je asi chyba, tam bylo vždycky bez starostí.

Holt jediná věc co si neudělám sám a hned to všechno poserou :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...