Martin_TDi Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Že by držák nápojů ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 (upraveno) Že by držák nápojů ? taky bych to tipoval ale aby jsme nebili stejne tak reknu drzak na CDčka :D Upraveno Srpen 22, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Jj, je to nápoják z GIV a pod tím záslepka. Zatím ve zkušební režimu, nelíbí se mi jak to vypadá a taky mi nevyhovuje rádio nízko. Ale bohužel nejde dát nápoják přímo nad rádio protože mačká tlačítka a naopak to nejde, protože překáží řadičce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Nechce se mi spát, tak jsem si vyplnil spotřebu :) By mě zajímalo, jak jezdíte za těch 4 - 4,5 litrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Tak dneska proběhla STK, naštěstí bez problémů a na dva roky klídek (ačkoliv jsem čekal, že mě vyhodí za slabé zadní brzdy + ručku -> ještě tam pořád nemám tu kotoučovku). Týpek mi to pochválil a začal mě upozorňovat, že tam antiradar nemá co dělat. Tak mu říkám, že je to detektor, nikoli rušička a tedy bez diskuzí jich tam můžu mít třeba 10 :) STK bez příprav, nic. Prostě jsem přijel a udělal. THX Octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Na pič*vinky to sice nejezdí, ale co:D rámeček spínače světel. Ještě sehnat rámečky kolem budíků a černý interiér, achjo :lool: Přestěhoval jsem nápoják, takhle je to praktičtější, i když musím při řazení trochu dávat bacha. Zajímavé, jak to na fotce udělalo rozdíl v barvách plastů a normálním pohledem to je nezjistitelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Momentka z dnešního dne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Pořád se něco sere a sere... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Tak mi zase trochu hráblo v makovici. Minulý týden jsem za symbolickou cenu přišel k sedačkám s bederkou, ale zničenými molitany a hlavně špatným čalouněním. Tak jsem v neděli rozčalounil, vypral potahy a včera začal montovat. Jako správnou kancelářskou krysu mě večer pěkně bolely ručičky :lool: Dneska ještě kloudně vyluxuju celý koberec v autě, hodím to tam a vyrazím na Mála galerka Dárce orgánů Rozborka Chvíle nejistoty, jestli to byl opravdu dobrý nápad, šťourat sedačky Ale jo, ono to půjde, kolečko je tam Tak dneska finiš, montáž a zítra hurá 600km A je z toho SLX i s bederkou. Stejně bych ještě chtěl dodělat výhřevy, ale zase se mi do toho pořád nechce sypal €€€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojtaslib Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Tý jo, líbí se mi moc jakej si kutil.. krásná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Pořídil jsem si kastlík k ruční brzdě, ale ještě ho tam musím pořádně uchytit, protože moc držet nechce. A taky hlavně stříbrné rámečky budíků, které jsem dlouho chtěl A taky jsem lehce omyl auto a udělal pár fotek na konec sezóny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 A dnešní radůstka, thx členovi DEKO ;) Zase si můžu pomalu škrtnout jednu věc z plánovaných úprav. Pár krabic, co skrývají? A kuk, zimní ráfky "16" a poklice ze Supíka Ty fotky telefonem jsou nic moc, já vím. Ale co dělat, foťák není nikdy po ruce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yoda Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 moc hezký budeš je mít i svazaní s tím kolem tou paskou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 teď Ti nerozumím, jakou páskou máš na mysli. Ale dneska po ránu mi hlava vůbec nemyslí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 (upraveno) Stahovaci pasek proti kradezi. :D Upraveno Říjen 18, 2011 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Dám dobrou radu. Pokud Vám cvaká kloub poloosy tak s tím rychle na výměnu. Ve středy jsem se málem nevrátil z cest. Začal se kousat, chvílema to trhalo volantem. No peklo. Tedy ve čtvrtek a sobotu trošku rozsáhlejší předzimní servisní servis: Vnější kloub poloosy Löbro Olej Castrol diesel 10W40 + filtr Vzduchový filtr Táhla stěračů Škoda Geometrie(sbíhavost) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 No tak na tu poloosu jsem mel stesti. Sekla se pri vyjezdu ze zvedaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Tak jsem zkusil ramena a stírátka z O2/G5. Na to, že jsou stírátka cca 2 roky stará a mají za sebou dost km stírají absolutně bezvadně. Zcela jistě to na autě chci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Za minulý týden najeto 2290 km. Když si vezmu, že jsem před týdem dal olej a už má 1/5 života za sebou, tak mi to připadá nějak divný :lool: Dneska Kokta dostala nové bačkůrky, Michelin Alpin 205/55 R16. Poslední fotka špinavky na hlínách: Kůpim Ti papuče pi*o, za 4,50 pi*o. Aby si nebyla bosa, až bude v zimě kosa :lool:. A zase 10K v hajzlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Jedna rychlá na zimních. Na foto to nevynikne, ale v reálu to je pěkný. Chápu, tady se to nikomu líbit nebude. Žádný racing z toho nekouká, umírněná OEM plechovka :D Gullideckel 4ever :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Náhodou mně se to líbí, ty poklice to trošku opticky zvětšujou a vypadá to líp než některý hlíny. Já dávám na RSo na zimu taky plechy a nic si z toho nedělám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 No fuuuuj co to jsou za hnusny kola a poklice No vypadaj dobre, ale az do doby, nez ti je ukradou..... :angry: Proto radeji hliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Nakonec jsem teď narazil na origo alu 16" za hodně dobrou cenu, tak jsem pro ně hned jel, takže na ně hodím zimní pneu z plecháčů a na zimu budou taky hlíny...ale i s origo poklicema 16" to vypadá dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Plechy jsou v pohodě, nic proti nim nemám, ale problém jsou ty krádeže poklic. Je pravda, že auto zase moc na nehlídaných místech nenechávám, hotely taky beru obvykle s parkovištěm. No, uvidíme jak dlouho vydrží Hliníky jsem původně chtěl taky. Bohužel jsem za rozumnou cenu nesehnal konkrétní typ který chci a Octa už tahle požrala za poslední dobu dost peněz, takže si musí vystačit na plechu. Nevydělávám jenom na auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Já nevím co pořád máte s těma hlínama na zimu .. Na co ?? Dyť co je na tom to nechat na černejch plechách a prostě ty zimáky přiznat ? Nehledě na to , že já bych si už nikdy poklice na zimu na auto nedal. Tím jak za poklicema zůstává sůl ,.. a je tam teplo zima od brzd tak ty plechy dost dostávají na prdel a hnijí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Mě připadá zima dlouhá a mám rád, když se na auto podívám a potěší mě to :lool: Navíc po sněhu a břečce jezdím minimálně. Obvykle na 1. třídách a dálnicích "sraček" zase tolik není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Proste jak to pise Tomas, kdyz se v zime na ten srot podivam, vypada lepe na hlinach a nemusim pak honit na jare kdy prezuju, ze chcu alu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Proste jak to pise Tomas, kdyz se v zime na ten srot podivam, vypada lepe na hlinach a nemusim pak honit na jare kdy prezuju, ze chcu alu prej šrot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 tak dneska zase převáženy kola a seřízen volant. Pořád to bylo křivě a kola házela o cca 10-20g. Prý se jim rozhodila kalibrace vyvažovačky, nebo něco takového. Úroveň služeb v CZ je fakt na A to jsem šel do největšího servisu tady, žádná garážová služba (což je asi chyba, tam bylo vždycky bez starostí. Holt jediná věc co si neudělám sám a hned to všechno poserou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 takže zítra jde na auto kotoučovka - dneska se odporoučelo zadní prasátko. Se to auto letos se*e jak se patří, herdek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.