tommasAHC Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 bude z toho černá sériovka s černým vnitřkem :D A pokud se podaří, tak v zimě budu mít malou hemživost díky výhřevům :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Pěkně si to faceliftuješ ,i za cenu popáleného zadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Něco málo polotovarů a hajdy poskládat aspoň jeden pár sedadel :lool: A finále, mizerné fotky, časem udělám lepší. Trocha toho moderního "instantního karbónu." Ještě zbývá koupit asi tři chybějící plastíky, sehnat zadní nízké opěrky z O2/G5 a hlavně natahat elektriku k výhřevům. A poslední dobou mi v hlavě leží VW G6 1,4TSi a nemůžu se toho zbavit, tak kdoví. Jestli neseženu do jara pozemek, tak si možná udělám radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 No Tome pěkně sis s tím interiérem pohrál - moc pěkné!!! Jinak co co je za funkce (pravý čudlík) na ovladači světel? Poloha pro denní svícení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Martine, předface má takhle řešené nastavení intenzity podsvícení přístrojovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 (upraveno) OK, zase budu chytřejší Jo, ještě kde jsi koupil tu řadičku ze Superba? Nová stojí celkem balík. Já mám po pár letech tu svoji origo béžovou L+K pěkně ošahanou, tak uvažuju o nové. Upraveno Srpen 20, 2012 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 v jakym stavu mas tapecy chlape? myslim ty sedy a jestli by mebyly na prodej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 tapecy jsou docela ok, místy kosmetika, ale celkově na tom jsou dobře. Až budu doma, tak bych mohl vyfotit. Co Ty, jak pokračuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 mno. v sobotu jsem nahodil focaly a uz se to docela da. ale mam to jenom prechodne a na jaro bude 4way aktiv. pohanet to budou helixy A1, A2, A4, sub misto kastliku, stredy do palubky. ale repra jeste namam poneti. bude to asi na delsi dobu. ale po poslechu auta hifimaniaka a toxxxe proste nic jinyho nechci. prave bych potreboval ty tapecy, pac ty svoje mam vyloupane na precalouneni a 1. zari frcim na dovolenou... budu stejne predni dvere potahovat kuzi, pac budu delat uzavrenku, takze mi staci, pokud nejsou nejak extra dpbite... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Trochu si to tady oživím. - Díky Hanny za opěrky z O2. - Nicneříkající číslo, ale pobaví A umřel klimakompresor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Trochu si to tady oživím. - Díky Hanny za opěrky z O2. - Nicneříkající číslo, ale pobaví A umřel klimakompresor Pěkný opěrky Jak se ti povedlo to ošklivé číslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Ještě bych mohl machrovat, že moje Octule jezdí s takovou spotřebou naložená s kolama na střeše :lool: Ale byl to sjezd z Bedřichova a když jsem jel Libercem, tak koukám a takové krásné číslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 pche, to žere jak tank :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Blbá fotka (foceno kalkulačkou ), ale bohužel slabá baterka nedovolí fotit s bleskem :-( Takže namontováno tažné, origo bajonet od Prof Svar z Mnichova Hradiště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Pěkná prácička ! Mám to samé od stejné firmy a je super , cena oproti škodovce poloviční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 do služebáku to nevleze, tak jsem prubnul tažák a také po delší době pořádně projel auto, aby nezlenivělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Jde vidět, že tažný funguje na výborou , jinak co to je za náklad, bouda pro psa? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 jj, zateplená bouda tady pro slečnu. Musím ji trochu předělat, ale byla v podstatě zadara, tak co :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) Pořádná bouda je potřeba , my jsme doma asi před týdnem taky dostavěli komplet zateplenou boudu i s předsíní pro německého ovčáka (matroš na boudu jsme měli v podstatě taky zadara, kromě střechy jsem měl vše dotažený z práce ;) ) a teď ji budem muset nějak přemístit na místo, kde bude stát, ale zjistili jsme, že má asi 300 kg, takže stěhování nebude taková sranda :) Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Krasna fenecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Octávka za půl roku najela mizerných 5 tis km (holt ježdění Meganem za skorodarmo je znát), tak dostala povánoční dárek, pořádnou baterku. Jinak stará Starline vydežela 5 let, tak snad tahle nebude horší :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 ja ta mám tuhle Vartu přesně 4 roky a už nic moc, doufám že vydrží aspon přes zimu čekal jsem od ní víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 tak 4 roky je pěkný výkon, Varty obvykle zhasínají mezi 2,5 - 3,5 rokem, aspoň z mojí zkušenosti. Vzal jsem tuhle protože mě baví kupovat si věci originál Škoda, ale jestli to vydrží jako Starline nevím ;) PS: koukám, že máš Silverku, tak to 4 roky je sakra dobrý výkon. Dvě nám umřely prakticky měsíc po záruce a Bosch silverka vydržela asi 2,5 roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Pěkná zásobárna energie , jinak co se týká Varty, tak teď 5.1 tomu je 3 roky co mám Vartu Silver Dynamic 61Ah a nemůžu na ni říct křivý slovo. Ročně najedu asi jen 10 tis km, ale nikdy jsem neměl problém nastartovat i když jsem měl např. půl dne puštěnou hudbu (celkem nahlas) nebo minulou zimu když bylo i -28°C, tak vždy stačilo jednou otočít klíčkem a jel jsem. Uvidí se jak na tom bude později, ale zatím si vede dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 (upraveno) to já taky nemám problémy se startem,ale už to není tak svižný jako když byla nová Upraveno Leden 9, 2013 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Je možný, že jsme mě "šťastnou ruku" při výběru Varty a dostali jsme nějaký nepovedený kusy. Tak snad nám všem ty baterky budou sloužit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 blbůstka pro radost: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) Ahoj Tome, kde se dá sehnat taková blbůstka? Mám v druhém autě ten samý volant, ale nemá ani ten chromovaný úsměv ani ten malý znáček VRS. Jinak moc pěkně si hraješ a ladíš ! Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 úsměv nedoděláš, jedině jiný pytel, případně aspoň kryt pytle. Znáček 300 v OB autodíly. Je to chromovaný plast, kopie originálu ŠKODA OCTAVIA 08-3D PLAKETKA VOLANTU RS MONSTER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.