Aksoj Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Čau , chtěl bych poprosit o radu . Když auto sešlápnu ( plyn na podlahu ) tak to zaškube jako by tam nestíhal benzín ale filtr je měněný a rozsvítila se dnes i kontrolka chyba motoru . Po chcípnutí a znova nastartovaní kontolka zkasla . Auto nemá chip . Chtěl jsem kouknout na svíčky ale nevím jak se to vodělává , sundal jsem kryt , odpojil kabel na rychlospojku ale nevím zda vytrhnou nebo tam je nějaká pojistka ? Jednou když jsem tam dal E85 tak auto začlo tak nějak občas vynechávat a zachlasila se ta sama chyba tak jsem už jezdil jen na benzín a chybu si nechal vymazat a udajně to byla lambda sonda . Chtěl jsem se kouknou na svíčky zda jsou v pořádku . Myslíte že by mohla být špatná sonda nebo ještě něco jinde mám prověřit ? Jo a poraďte mi prosím jak se dostat ke svíčkám dík edit 18 20V turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leopard Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-svicek-v-motoru-aum-18-20v-turbo http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymeny-zapalovacich-svicek-u-motoru-18t-agu nepsal jsi jaky máš typ motoru tak tu je návod na oba. Pic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Několikrát řešený problém. Tipnul bych to na svíčky. Můžou to být i další věci, ale většinou to byly svíčky nebo cívky, tak proto bych se zaměřil hlavně na tohle, případně bych teprve pak začal pátrat dál. <br />Nepíšeš přesný typ motoru. <br />Starší 1.8T: Odpojíš kabely, odšroubuješ šrouby, co drží cívky, vyndáš je a vyšroubuješ svíčky. Novější 1.8T se liší v tom, že cívky vytáhneš, nejsou šroubované. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aksoj Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 OK díky zkusím svíčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aksoj Odesláno Duben 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Tak jsem koupil NGK PFR6Q , vypadá že to asi opravdu bylo svíčkama ještě uvidíme zda se to někdy neprojeví , přikládám foto těch co tam byli . Tak uvidíme , jinak dík za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.