Přejít na obsah

White RS Stenlyho daily car

Doporučené příspěvky

Praveže na Origo vossenoch je ta moznosť.... a na fake nie.... mal som stastie ze som dokazal zohnať take.. :palec: ..

dnes som zasa v garaži troška obnovoval.. ^_^ .. menil som klasicke smerovky žiarovky za diademove od OSRAMu .. samozrejme aj predok aj zadok....

post-663-0-78255300-1460383883_thumb.jpg

post-663-0-90503700-1460383951_thumb.jpg

post-663-0-53153500-1460384095_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Za mě nee,já bych nedával..

Mě se to na O2 vůbec nelíbí :wacko: .

U jiných aut to nevypadá vůbec špatně. Tam kde jsou sloupky od dveří oddělené lištou se to i nabízí,ale octa má sloupky plynule navazující s dveřmi a navíc s kulatými rohy. Tam se to podle mě vůbec nehodí a souhlasím s názorem,že to vypadá lacině..

Odkaz ke komentáři

není zač, byla to rychlovka takže je ten odstín takový na pikaču :) jinak otázka jak by to vypadalo v detailu no jak píšou ostatní, ale když to lepí někdo šikovný tak si myslím, že ta hrana moc vidět nepůjde, mám polepené kliky dveří na jedničce a žraloka antenu a tam to nejde poznat vůbec, ten žralok je ze 3 kusů a do dneška jsem tu hranu nenašel :D

Odkaz ke komentáři

Dnešný deň hodnotím ako deň blbec... A dúfam že sa už nič zleho dnes nestane.

Po cca 280km jazdy mi začalo trhať z motorom a vypol sa. Naštartovať už nešlo. Najhoršie že ani štartér nepretočil iba ckal.... Zajtra budem múdrejší čo je z autom.

post-663-0-59971200-1461266986_thumb.jpg

post-663-0-94746700-1461267058_thumb.jpg

post-663-0-84814300-1461267140_thumb.jpg

post-663-0-83767200-1461267170_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže najhoršie sa stalo skutočnosťou. Rozbilo kľuku motora z ložiskami... Motor KO. Oprava motora veľmi draha...

Zháňam druhy motor.. Chlapci ak by mi niekto vedel ako kolvek pomôcť pri zhanani noveho agregatu budem veľmi vďačný.

Potrebujem pozhanat novy motor 2,0tdi CR 125kw kod motora: CEGA automata

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...