yarda Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Čaute kucí, tak konečně se začínám cejtit, že je čím se pochlubit, tak se taky přidám a ukážu svoji krásku :) Jde o modrou OII Combi, rok 2006, 1,9TDI 77kW DSG + chip od Aleše Škutchana. Auto jsem koupil od táty, kterej loni zakoupil novou OIII a já dejme tomu v té době odcházel z práce, ve které jsem měl k dispozici firemní auto. No ne že bych auto nějak vyloženě potřeboval ale když byla tahle příležitost, tak jsem ji vzal. Už dřív jsem měl OI a lehké úpravy na autě byly samozřejmostí, tak jsem věděl, že budu pokračovat i s ,,novým" mazlem. Kort když v OC už nějakej ten pátek jsem a docela dost jsem se tu nakazil... :) Výbavu auta tu popisovat nebudu, prostě je to Eleganska. Jediný co je trochu divný, a řešil jsem to už s klukama na brněnským pravidelným srazu, tak auto je o 1,5cm níž. Dle výbavy tam sportovní podvozek není, a jelikož táta auto tenkrát kupoval taky jetý, tak netušíme čím to je. Čert to vem, je to níž, já jsem asi radši, aspoň to nemusím dodělávat já :) Pár věcí jsem teda ,,musel" po tátovi dát dokupy, jako třeba rozchodit světelnej senzor (stačilo vyměnit spínač světel s polohou auto, kablík už byl nataženej), rozchodit zadní parkáče (táta je přece stará škola a senzory nepotřebuje) nebo vyměnit Stream bez MP3 za Stream s MP3 a hlavně AUXem. Jinak jsem si začal auto přizpůsobovat obrazu svému: - začal jsem stržením bočních černých lišt na dveřích a sundání nápisu Octavia z víka kufru (chtěl jsem to pak rozbrousit a asi jsem to trochu přehnal, bravo Jaroušku!) - díky klukům na pravidelným brněnským srazu mám nakódovaný denní svícení na mlhovky(staženo na 50%) a trvale rozsvícený blinkry (ala amerika) na 40% - další na řadu přišla maska, resp. její výplň Honeycomb - nekřesťanský prachy to stálo ale je to božácký - následně jsem dával dokupy ty senzory, s čímž hraje jednu roli výměna zadního nárazníku za RS - jako poslední zatím na autě přistála kola Ronal R47 8x18 ET35, černě nalakovaná s červeným pruhem okolo, původně jsem chtěl jiný, ale tyhle jsem zahlídl na sbazaru za docela rozumnou cenu a vůbec nevypadají špatně. Jinak samozřejmě ještě plánuju další věci, i když už mě toho moc nečeká. Vlastně už asi jen jedna věc: - přední RS nárazník + výplň Honeycomb - možná nějaký lízátko pod přední nárazník Tím zatím končím a ještě přidám pár fotek pro představu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Tak tuhle barvu vidím prvně a je fakt pěkná:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 (upraveno) Chlape máš to pekné a tá farba je luxusná, na takej tmavej by pekne sadli nové znaky . Šupni dozadu ešte origo koncovky výfuku FDC620001, pekne to oživý ten čistý tmavý zadok :) Upraveno Duben 12, 2016 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Duben 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 (upraveno) No jasně! Na koncovku jsem zapomněl! :) Chtěl bych taky dát, ale spíš tu oválnou, dvě kulatý se mi moc nelíbí. Jinak dík, chlapi, k té barvě jsem byl za začátku trochu skeptickej, ale když jsem viděl ten zadní nárazník nasazenej, tak jsem byl hrozně rád, protože jak píše kugler, Octu v téhle barvě s RS nárazníkama jsem taky ještě neviděl...Jinak nad znakama jsem taky přemejšlel, ale nějak mi na to auto nepasujou...Nový znaky prostě patří na OIII, tak jak audi kola patří prostě na audi...:) Upraveno Duben 12, 2016 uživatelem yarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twety69 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Na tej druhej fotke máš od odfotene smerovky na Ameriku? Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 twety69: Přesně tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Za mě dobrý Líbí se mi směr, kterým jdeš. RS look O2 combi sedí, v té modré barvě to bude bomba. Ještě to chce dodělat ten předek a pak to nechat pořádně poleštit a oživit lak. A kola jsou fajn, černý se mi líbí a ty červený pruhy pasujou ke světlům a odrazkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Jedna z víkendového výletu do Vídně...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 (upraveno) Tak koukám, že tu na to docela prdím, tak přidám nějaký novinky a pár fotek... Nějak se mi nepozdávalo už od začátku, jak to auto jezdí - sváděl jsem to na chip - kolem 2500 otáček to najednou laplo výkon ale dsg hned přeřadilo. Tak jsem si říkal, že by nebylo od věci to nechat udělat někde pořádně. Volba padla na Camp Performance v Praze, měli zrovna akci a auto měří na brzdě jak před, tak po chipu. Po prvním měření vyskočilo na grafu 95kW a 280Nm a z pána vylezlo, že by ten kopanec mohlo dělat repasovaný turbo, který tam dával ještě táta když to auto měl - dělalo se až po chipu - že je možná nastavený aby dávalo míň, aby vydrželo. Každopádně po nachipování a dalším odbrždění je tam krásných 97kW a 330Nm, auto jede trochu líp odspodu, krásně plynule a ten divnej kopanec kolem 2500 otáček zmizel... Jinak zvenku se toho už moc neudálo, RS nárazník s výplní Honeycomb je na místě a uvidíme jak budu pokračovat dál... :) A na některých fotkách je vidět, že malinko na předku nesouhlasí barva nárazníku se zbytkem...Hodně záleží na úhlu pohledu...Uvidím, jestli to budu vůbec řešit... Upraveno Listopad 1, 2016 uživatelem yarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Máš to pěkný, ty rs nárazníky auto hned oživí. taky jsem to měl v plánu. ten chip ze začátku byl takovej dost divnej ne, ten výkon a krouták. ty druhý hodnoty už jsou docela pěkný,i když by těch KW mohlo být více. křivka by byla lepší. :) U těhle motorů se sériovej krouták pohybuje kolem 260-290Nm, a výkon cca kolem 90kw. tak nechápu, když tam byl chip a mělo to 280Nm. To dělal nějakej amatér. Já bych jel na chip jedině ke dvou firmám, bude DP nebo fun. ale je to každýho věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Díkec :) Jinak ten chip dělal tenhle amatér :D Hele je možný že to dělalo to repasovaný turbo, vím prd. Ale vím, že se mi ten chod motoru/převodovky nelíbil a teď už je to v cajku. Troufl bych si říct, že tak jak chci :) Výkony série bohužel u svýho nevím no, ale co jsem se dočetl, tak tyhle motory mejvaj standardně o 10kW víc a cca 255Nm takže já jsem teď spokojenej... :) kW by mohlo být víc, ale když vezmu v potaz to repas turbo...na předjetí to stačí... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Tak třeba to dělalo fakt to turbo..teď už těžko odhadovat,hlavně že jsi teď spokojený. Já se chystám na Chip po zime, ještě počkám co výmysli s emisema po novým roce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.