Přejít na obsah

Které pneu?

Motoman

Doporučené příspěvky

čau, kamarád má ty Falkeny a ubejvaj závratnou rychlostí, takže směs bude asi lepit:-D já mam http://www.autokseft.cz/p-106562/Pneumatik...65-R15-91H.html. cena skvělá a v testech adac byly dobrý. myslim že i v šířce 205 s nima neuděláš chybu... jinak na http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/f..._912/index.html maj dobrý testy a poznatky... a jestli chceš něco kolem 3000 tak zabruš do jiný třídy tohle je docela low end ;)

Odkaz ke komentáři

Jestli jsou zakázaný odkazy,tak se omlouvám,ale nedá mi to a musím reagovat na příspěvek od LABUSe.

Ja ted kupoval DUNLOP SP01 v rozmeru 195/65 R15 - 91V za 1144Kc vcene dane.Ty Excellence maji taky ,ale za stejny penize je Dunlop lepsi a stejne stoji i Fast Responsy.

www.shshop.cz

K cene pneu je treba pripocitat jeste postovny 120Kc / je jedno kolik kusu.

Jediny duvod,proc jsou tak levny (ale to jsem zjistil az doma) je,ze jsou vyrobeny 09/2008 - ale to si myslim,ze je porat vpoho.

Uz je mam obute a tesim se na leto ;)

Odkaz ke komentáři

Neříkam, že jsou nejlepší, ale já jsem s nima maximálně spokojenej. Já je kupoval už loni v zimě. Stáli asi 1250, protože na ně měli akci a byli letní. To za ty prachy sem lepší poměr cena/výkon nesehnal... a co se tak traduje tak pneu má mít maximálně 4 roky, pak už ta guma křehne a to není ideální, ale to už se tu na foru, myslim rozebíralo taky.... a rok a půl je pohoda ;)

Odkaz ke komentáři

Nu, barum=continental a to nejsou špatný kola. ty 17 sem nějak nevzal v úvahu, sry :rolleyes: nicméně asi bych spíš ty falken...co sem viděl, tak opravdu šli dolu relativně rychle a to znamené měkčí směs a na suchu dobrou přilnavost (teoreticky :D ), to pak záleží kolik najedeš a kde. ale jak obstojí na vodě, to je věc jiná...

Upraveno uživatelem labus
Odkaz ke komentáři
No kolem 3000, ale R17 - to už se výběr trošku zúží :rolleyes: .. měl jsem možnost si vyzkoušet Bravuris 2, ale 195/65 R15, v Rakousku a byl jsem docela příjemně překvapen, proto o nich taky uvažuju

Tak 17-ky maji jen v tomhle rozmeru,ale za ty prachy...

letní osobní pneu

225/45R17 91W

Barum Bravuris 2

běžná cena4.361,00sleva %50,13

naše cena2.175,00

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...