mr. žába -RS Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 ahoj,mam problem s ukazatelem otevrenych dveri na maxidotu,predni se zobrazi po otevreni levych na maxidotu prave,a naopak,zadni se zobrazuji tak jak maji,vse je dobre nakodovane,nic z anglana,bude nekdo vedet co s tim,jak to poresit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Duben 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 opravdu nikdo nevi:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Ahoj, tak přesně tenhle problém mám taky a zatím mi taky nikdo nedokázal poradit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Já bych te dotaz trochu rozšířil... Mě se otevřené dveře na maxidotu vůbec nezobrazují :D .. čím to je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa32 Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Ahoj všem. Mám ten samý problém s Maxi-dotem přední dveře se ukazují obráceně. Nevíte někdo co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 (upraveno) Ahoj, resil jsem vcera to stejne pri vymene Gateway jednotky za novejsi - otocene predni dvere na maxidotu. Nova jednotka byla z UK auta a byla nakodovana tak, ze ridic sedi v pravo. Jednotku lze pres diagnostiku nastavit na levou stranu (polozka RHD odznacit viz obrazek) a vse se vyresilo ;-) Upraveno Září 27, 2016 uživatelem DawiDX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dionyzos Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 tak to nakoniec ani nie je take zlozite akoby sa na prvy pohlad mohlo zdat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Ahoj, resil jsem vcera to stejne pri vymene Gateway jednotky za novejsi - otocene predni dvere na maxidotu. Nova jednotka byla z UK auta a byla nakodovana tak, ze ridic sedi v pravo. Jednotku lze pres diagnostiku nastavit na levou stranu (polozka RHD odznacit viz obrazek) a vse se vyresilo ;-) jen toto je téma OI né OII která to kódování má tak, jak ukazuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Říjen 6, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2016 Chybka! Jsem si nevsiml, ze jsem v O1 sekci, sry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mr. žába -RS Odesláno Prosinec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 chlapici ja to jeste ani po te dlouhe dobe nevyresil,preci na to musime nejak prijit,ja uz vyzkousel vsechno a uz to asi zapalim:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrosi Odesláno Leden 15, 2021 Sdílet Odesláno Leden 15, 2021 Zdravím vyřešil někdo to obrácené ukazování otevřených předních dveří na maxidotu Octavia 1 Jen dodám měnil jsem komfortku u té mé všechno ukazovalo správně ale nešla dálka jen na předním okně. Sehnal jsem stejnou se stejným číslem a vyměnil a přizpůsobil dálku v klíči, opět šla dálka na 20m. Ale na maxidotu mám teď přehozené otvírání dveří, otevřu levé a maxidot ukáže pravé. Pouze u předních. ???? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JakubJ Odesláno Leden 17, 2021 Sdílet Odesláno Leden 17, 2021 Nebude tá nová jednotka z anglického auta? Vtedy to myslím robí také veci a musí sa prekódovať eeprom v komfortke, na čo obyčajný vag nestačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.