Cubeee Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Ahoj kluci prosím Vás hodila by se mi rada ohledně světel. Jak ovlivním barvu světel potkávám octy, které svíti hezky bíle tak prostě moderně a ne tou hnusnou starou žlutou jak ta moje a to mám hodně čirá skla. A hlavně jestli to pujde udělat stejně i s mlhovkama :). Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Ovlivnit se to dá výměnou žárovek - koupím si žárovku se studenější barvou světla (například Osram CoolBlue, anebo Osram NightBraker - ta má i zvýšenou svítivost). Pozor na to, že ne všechny žárovky se studenější barvou světla jsou homologovány pro provoz na pozemích komunikacích. No a prasata barvu světla mění instalací HID sad. Ostatní řidiči jim za to velmi děkují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Z vlastnej skusesonrlsti by som ale nedoporucil philips xtreme vision slubovali o 20% belsie svetlo a vacsi tok svetla ale podla mna svietia porovnatelne ak nie aj horsie ako povodne co som tu mal.. vyberal som medzi osram nb a philips xtreme vision.. uz by som si ich ale nevybral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Lopiku díky moc za tipy :)... Hele a do těch mlhovek se dá narvat taky něco nebo tam musí být přimo ta hnusná žlutá ? Na ty Osramy NB jsem se hodně koukal :) a dobrá cena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Květen 4, 2016 Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 Jo, jenže zrovna mlhovka je lépe ladit do žluta skrze rozptyl na částečkách vody.. Takže v reflektoru mám NB a v projektoru (mlhovce) mám nějaké žluté 100W verze. Nějak beru, že ty mlhovky mají pomoct vidět a jak vypadají je celkem fuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fusko Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 tak tak je to uplne jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.