Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Na to mám tak čas tady procházet ty tuny spamu a flamu... :palec: Jednou rukou plním obsahem firemní intranet a dodělávám moduly jako počasí atp, kterej jsem dělal celej sám, druhou rukou plním obsahem novej firemní web, kterej nám dělala firma na zakázku za 300 tisíc, jedním okem šilhám na videa na Youtube a Streamu a druhým sem tam mrknu sem... Na tož abych ještě něco hledal... Jsem rád, že vím kde mám hlavu, pač poslední dobou nevím kde mi stojí z tý hromady práce... :)

Odkaz ke komentáři

Podľa tej poslednej foto sa mi zdá že mu moc nesedí spodná hrana svetla s hranou nárazníka, tá zvislá hrana na svetle medzi smerovkou a parkovačkou vyčieva nad tú oblú hranu fl nárazníka.. až také jednoduché to asi nebude.. ale s blatníkom to lícuje pekne...

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

prodej asi zatim nehorozi uvidime co to udela odpoledne az nastartuju, jestli se pridrel nejakej ventil nebo ze by i ten setrvak. Setrvak a spojku bych do toho asi nacpal, priblizne stejna cena je i turboa prace, byt to neco vetsi asi bych uz premejslel, snad z toho nic nebude.

Odkaz ke komentáři

Já mám 2004, a podle VINka jsem zjistil, že tato akce na mým autě byla provedena. I v servisce je záznam a v kufru u rezervy je nalepenej štítek. Ale předchozí majitel říká že na něčem takovým vůbec nebyl. By mě zajímalo jestli si ve Škodovce dovolili si to naúčtovat aniž by něco dělali

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...