Gowster Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Hmm, tak na to jsem zvědavej na autě, už to montuj... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 musim to nechat prvne caknout jeste ale do srazu musi bejt Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 oooo to jsem zvědav :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak ted jsem checkoval ten navod na lepeni a dost dobre si nedovedu predstavit ze by to lakyrka dal na naraznik pred lakovanim, vypada to ze proste prvne musi naraznik na auto a pak difuzor na naraznik Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 určitě se to bude líp lepit na autě Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 tak dosel balicek z Benet Automotive. Diky pane Louka <;o))) Tak zupa! Nemas zac! ja to ale do Rozkose asi nestihnu..budu davat k lakyrovi asi tehle vikend az.. Dakie: To mas recht..Ale v pripade ze clovek nema moznost to hodit na sloupovej hever,nevim,jestli se to bude lepit lip na aute,nebo sundany.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 necham se prekvalit kolik kusu budu v Ct/Pa prebirat, doufam ze to bude komplet, protoze pokud to bude lepit jeste pred lakem muze si to polozit jak chce navic nejaky to vybaveni by ve skoda lakovne mohli mit. rikas ze na Rozkosi budu asi jedinej s difuzorem jo (pokud se mi podari nalepit ten svuj)? O vikendu predas kdyz na to v pondeli rano vleti v utery odpo je to zatvrdle a mas par dni na nalepeni. Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 No to bych snad měl taky zajet, abych Ti naboural jedinečnost :( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 super dojed, bude nas vic. I tak do Rozkose z toho neudelas liftback Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Lakyrnik nestiha, nic jeste neni v barve, bude to asi az v utery takze na sraz prijedu asi bez RS narazniku i bez difuzoru. Do lepeni se mu nechce Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Oooooou....TO je velka skoda! :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Kuva lakyru malo co? ja jsem taky jen timto brzden Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 spis se na to vysral, premejslim kde to prilepit mozna bych to dal dokupy do Patku naraznik na auto, ale lepeni nedam, chci se pristi tyden nastehovat a uz tak jet na sraz mi to bori Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Lakyrnik nestiha, nic jeste neni v barve, bude to asi az v utery takze na sraz prijedu asi bez RS narazniku i bez difuzoru. Do lepeni se mu nechce špatná motivace Ondore ach jo, proč jsem se jen neučil lakýrníkem :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Lakyrnik nestiha, nic jeste neni v barve, bude to asi az v utery takze na sraz prijedu asi bez RS narazniku i bez difuzoru. Do lepeni se mu nechce JJ to znám sehnat dnes dobrého lakoše je problém Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Sehnat nekoho kdo to na ten naraznik nalepi aniz bych prisel o auto na Stredu a Ctvrtek, tak uz si to asi ve Ctvrtek vecer Patek rano prehodim. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 tak veci na sraz dneska dorazili z lakovny, ale nejspis tam dostanu jen jednu ze tri chystanejch Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 A to kdy? Zítra to tam už bude? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 zitra leda bysme to pridelali na srazu Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 tak veci na sraz dneska dorazili z lakovny, ale nejspis tam dostanu jen jednu ze tri chystanejch Nespechej, radsi si vse v klidu udelas po srazu... :) Mas to pekne i bez tech novinek. Hlavne na pohodu prijet a zadny stres. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 tak tak, hlavně žádný hoňky já taky nebudu mít nárazníky v laku - to na ně čekám už 2 měsíce Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 hosi to ja taky nebudu mit to co bych chtel... a to sem to nestihl o tejden... ...(kridlo, folie, snizeni, jine tapeci a jeste par veci do exterieru...) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Jsem rad ze se Vam moje napady / prace na aute libily. Gratuluji Martypovy, Gowsterovy, Lukymu a Chipmanovy a vsem ocenenym v OI Specialne pak Vojtovy, jeho auto si to fakt zaslouzi i kdyz moje prave zadni kolo bylo niz (zatim jsem to nenasel na zadnejch fotkach) snad se Vam budou libit i me dalsi napady, nektere jsem proste nestihl pred srazem dotahnout a jine na srazu vznikli, budu uz pracovat jen s exterierem a drobne s motorem (po rozvodech necham zaslepit EGR) DEKUJI Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Gratulejšn, stálo Tě to hafo času a peněz, tak tohle je takový formální zadostiučinění a uznání :) ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Víš jak jsme ladili hlasování :) ale stejně sis můj hlas zasloužil protože tolik práce na autě odvedl tady málokdo ;) a jako celek to působí suprově a to je důležitý :) Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Jednoznacne GRATULACE. Pekne to auto... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 jj, je to fakt nádherná kára stejně jako Vojtova! Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Taky ti mooc gratuluji chlape tahle barva je na OII ta nej Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Co to zaslepení EGR ventilu, pomůže to něčemu? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky