Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

EDIT: pripadne je li na co koukat v Ziline naplanujeme nejaky prijemne straveny den v Ziline

do Rajeckých Teplíc do Wellness, hrad Strečno ale to už je turistika :)

jj mam ten sportpaket v garazi

som myslel že už si ho predal :)

wr: No co, já snad můžu za to, že se u vás kradou už aji nárazníky?? :)

tu sa kradne všetko, aj čo je privarené ;)

Odkaz ke komentáři

No však to jsem myslel :P Sice to občas (spíš pořád :D ) zlobí, ale zase minimálně v nouzáku to jede, takže dojezd je zajištěn. Netvrdím kdy, ale určitě tam dojedem :palec:

EDIT: Ještě jsi zapomněl zmínit vstřiky, ty podle posledního tipu od TDIfuna taky mají svůj podíl :lool:

Odkaz ke komentáři

já být tebou tak difuzor zcela určitě do černý a možná i to křidýlko aby to ladilo se světlama :palec: ale je fakt že jinak tam nic černýho na tom autě není tudíž to nebude moc vyvážený... chtělo by to pak alespoň černý kola a rámeček masky vepředu nebo tak něco :lool:

Odkaz ke komentáři

kola cerny jsou nejspis vybrany jen zrovna naji ten post na poslednich 3 strankach neni prdel. Ramecek masky neni to tak davno co sel do barvy ale to by asi nemel byt problem to potahnout folii. Jeste zvazuju ze pridam na predek nejak upravenou (ztensenou) podlozku pod SPZ z fabie RS. Tak ta by mohla bejt cerna misto ramecku masky

Odkaz ke komentáři

pruser je v tom ze cernej difuzor = lakovani, folii to nejde jsme se s Jurajem shodli. Bych to videl tak ze udelame dif a kridelko karbonem. Kridlo pripadne strhnu. Pokud bych mel pocit ze je treba cerna strecha a kridlo vadi strhnul bych kridlo treba se to doplni uvidime. Tot zakladni farrplan bych rekl.

Odkaz ke komentáři

no s tym strhnutim teda Ondro sa narobis to ti poviem uz teraz kedze aby to drzalo a mohol by som si dovolit ist na hrany tak to musim podlepit a ked je to podlepene ta folia drzi jak das cize pokial by si nechcel riskovat ze to pojde aj s lakom by som to neriskoval strhavat lebo neverim ze to kridlo je 3x prepalene ked ho nalakovali a osadili.

Odkaz ke komentáři

vcerejsi naskladani gum do auta aby dneska mohli v pneuservisu Brontosaurovy prehodit podrazky na papuckach. Nakonec jsem tam dostal "jen" 2ks disku se starejma gumama a 3 ks novejch gum. Zbytek sel do druhyho auta.

IMG_20110323_00047.jpg IMG_20110323_00048.jpg IMG_20110323_00050.jpg

Kde jinde prezout kola na BMW nez pobliz BMW showroomu ze

IMG_20110324_00051.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...