Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Ondro tady je foto,

jedno kolo je z 1/3 obvodu chycené - viz foto,

po roztočení nijak moc zvláštně nehází, resp. stav asi odpovídá bazarovým kolům,

jedno v pohodě, jedno hází na lemu cca 2-3 mm na výšku v jednom místě, na patce už nee a to poškozené asi tak stejně na patce,

do stran jsou v pohodě,

je na nich vidět, že žádné opravy zřejmě nebyly dělány, chtějí samo vyčistit a naleštit, řekl bych, že cenovka odpovídá,

ale to poškození musíš zvážit,

podle mě by to tak z jedné poloviny šlo maskovat vybroušením a zaleštěním, je to podle mě od obrubníku, ale vykousané to není, jen podrbané,

každopádně zítra je v dosažení a můžeš si přijet, jen dát dnes vědět, kvůli domluvě času.

P.S. jsou dvoudílná, tak by případný chrom nemusel vyjít tak draho po opravě

post-117-0-00160300-1334933742_thumb.jpg

post-117-0-29674100-1334933757_thumb.jpg

post-117-0-64511300-1334933773_thumb.jpg

post-117-0-46089300-1334933791_thumb.jpg

post-117-0-44731300-1334933805_thumb.jpg

post-117-0-42706400-1334933819_thumb.jpg

post-117-0-94317900-1334933834_thumb.jpg

post-117-0-65324600-1334933853_thumb.jpg

post-117-0-53457400-1334933868_thumb.jpg

post-117-0-58727800-1334933884_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Límce jsou stopro leštěný, kdyby byly chromové tak tím odřením by vylezla měděná vrstvy. Možná by stačilo jen je lehce stáhnout. V nejhoršim lehce místy dovařit, ale žádný problém. Pak finálně přeleštit ta místa. Můžu ti doporučit člověka co to s přehledem zvládne. Je ze Vsetína.

Ten chrom na středech pujde v pohodě zachránit. Meguiars na to má kit i s nástavcem na vrtačku.

Odkaz ke komentáři

Jasně, jsem doma, přijeďte, klidně i dřív, vstávám kolem 7.30, jsi s ním už domluvený?

Budou super, .... no a můžeš s Vojtou na sraz lol.gif

takže v kolik dorazíte sem? :D

hele ve středu dáme oběd, jedu do vašeho mrakodrapu za p. Petrem, hýbe se to ....

Odkaz ke komentáři

Hele, zítra to nedám, odpoledne jedu zaměřovat staveniště, někdy to zorganizujeme v předstihu,

sakráááá středa, jsem se těšil, nic, o důvod víc udělat sešlost a Ondru přivezu, když na těch 19´´ nedojede,

musíme to všechno zapít a zapít ....

Odkaz ke komentáři

Jsme predbezne domluveni na 10, zrovna mu posilam ze v 10 tam budu. Jel jsi k nemu domu ? Kdyztak mi dej adresu do SZ.

nejel, sešli jsme se na kraji Náchoda u supermarketů a pak jeli přes Náchod do pneuservisu ....

myslím, že to bude podobně, kola měl v autě, BMW 5-er, tmavé, pod RZ rámeček Montenegro, takže proto ten přízvuk ...biggrin.gif,

paráda, dáme oběd u nás v hospodě .....

jj, v květnu má bejt hezky tak bysme nějakou grilovačku udělat mohli. Ty jsi u nás ještě nebyl ....

njn, to doženeme, maso na grilovačku si beru na starost já, vepřové, hovězí ...lol.gif, dvojité porce pro velké kamarády

Odkaz ke komentáři

tak hlavně pomalu bratře, příslušníci mají prej akci. JSem dneska viděl i Pašíka na "naší" dálnici ...

njn, to doženeme, maso na grilovačku si beru na starost já, vepřové, hovězí ...lol.gif, dvojité porce pro velké kamarády

tak to už slintám :). A my zařídíme zbytek

Odkaz ke komentáři

Ondra bude mit dobreho copilota.... "stejne vahove kategorie"... auto bude vyvazene....:rolleyes:

a kdyz nas zastavi prislusnici vytahnes tu karticku co mas ?

jde to objet, ale to by jste zabloudili ....

Bude i v sobotu po devate rano ? Bude navi ji muzu rict ze ma objet pristich x km

Odkaz ke komentáři

supr co ten TL dozvěděl si se něco?

těším se na to jak to bude vypadat... taky bych je docela bral tak kdyby si je pak nechtěl :D

Vymena za Audi ?

jinak zapsani probehne pomoci postupu

B) Zápis na základě prohlášení autorizovaného dovozce a kontrole v pověřené zkušebně

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...