jar_da Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Ondro tady je foto, jedno kolo je z 1/3 obvodu chycené - viz foto, po roztočení nijak moc zvláštně nehází, resp. stav asi odpovídá bazarovým kolům, jedno v pohodě, jedno hází na lemu cca 2-3 mm na výšku v jednom místě, na patce už nee a to poškozené asi tak stejně na patce, do stran jsou v pohodě, je na nich vidět, že žádné opravy zřejmě nebyly dělány, chtějí samo vyčistit a naleštit, řekl bych, že cenovka odpovídá, ale to poškození musíš zvážit, podle mě by to tak z jedné poloviny šlo maskovat vybroušením a zaleštěním, je to podle mě od obrubníku, ale vykousané to není, jen podrbané, každopádně zítra je v dosažení a můžeš si přijet, jen dát dnes vědět, kvůli domluvě času. P.S. jsou dvoudílná, tak by případný chrom nemusel vyjít tak draho po opravě Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 u těhle kol je střed choromovaný a límec leštěný? nevíte někdo? ty límce jsou nějaký víc zašlý než středy :) ale za ty prachy stejně super nechat zarovnat límec srovnat případně a paráda Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Límce jsou stopro leštěný, kdyby byly chromové tak tím odřením by vylezla měděná vrstvy. Možná by stačilo jen je lehce stáhnout. V nejhoršim lehce místy dovařit, ale žádný problém. Pak finálně přeleštit ta místa. Můžu ti doporučit člověka co to s přehledem zvládne. Je ze Vsetína. Ten chrom na středech pujde v pohodě zachránit. Meguiars na to má kit i s nástavcem na vrtačku. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 jj, lemy leštěné, což je dobře pro opravu a středy chrom, oni budou o.k. jen umýt a vyleštit, jsou hrozně opatlané a mastné Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Jedno tohle nový kolo stojí 15000,- já bych za tu cenu neváhal. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 je to na Ondrovi, jak řekne tak bude, ráno pro ně můžu vyrazit a vzít je Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 velký bratře já bych do nich šel. Sice až zjistíš, že na nich nedojedeš do Čech na grilování tak budeš naštvanej, ale dokud si to nevyzkoušíš tak nedáš pokoj :D :D :D no a v Hradci nalož JArdu a přijeďte na Alsaská vína :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 jeste jednou DIKY Jardo, dame zitra kolem 11 kafe ? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 takže v kolik dorazíte sem? :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Jasně, jsem doma, přijeďte, klidně i dřív, vstávám kolem 7.30, jsi s ním už domluvený? Budou super, .... no a můžeš s Vojtou na sraz takže v kolik dorazíte sem? :D hele ve středu dáme oběd, jedu do vašeho mrakodrapu za p. Petrem, hýbe se to .... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Jsme predbezne domluveni na 10, zrovna mu posilam ze v 10 tam budu. Jel jsi k nemu domu ? Kdyztak mi dej adresu do SZ. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 JArda: kua, nedáme, já jsem ve středu v Práglu :( ať tě zejtra ten asijskej chuligán naloží a přijeďte večer na ochutnávku Alsaských vín, ubytování v penzionu u nás včetně snídaně :) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Hele, zítra to nedám, odpoledne jedu zaměřovat staveniště, někdy to zorganizujeme v předstihu, sakráááá středa, jsem se těšil, nic, o důvod víc udělat sešlost a Ondru přivezu, když na těch 19´´ nedojede, musíme to všechno zapít a zapít .... Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 jj, v květnu má bejt hezky tak bysme nějakou grilovačku udělat mohli. Ty jsi u nás ještě nebyl .... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Jsme predbezne domluveni na 10, zrovna mu posilam ze v 10 tam budu. Jel jsi k nemu domu ? Kdyztak mi dej adresu do SZ. nejel, sešli jsme se na kraji Náchoda u supermarketů a pak jeli přes Náchod do pneuservisu .... myslím, že to bude podobně, kola měl v autě, BMW 5-er, tmavé, pod RZ rámeček Montenegro, takže proto ten přízvuk ..., paráda, dáme oběd u nás v hospodě ..... jj, v květnu má bejt hezky tak bysme nějakou grilovačku udělat mohli. Ty jsi u nás ještě nebyl .... njn, to doženeme, maso na grilovačku si beru na starost já, vepřové, hovězí ..., dvojité porce pro velké kamarády Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 tak hlavně pomalu bratře, příslušníci mají prej akci. JSem dneska viděl i Pašíka na "naší" dálnici ... njn, to doženeme, maso na grilovačku si beru na starost já, vepřové, hovězí ..., dvojité porce pro velké kamarády tak to už slintám :). A my zařídíme zbytek Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Ondra bude mit dobreho copilota.... "stejne vahove kategorie"... auto bude vyvazene.... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 hele, přes Jaroměř jsou kolony, opravují kruháč, ten hlavní, kde se cesta rozděluje na směr Náchod a směr Trutnov, tak s tím počítejte, jde to objet, ale to by jste zabloudili .... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Ondra bude mit dobreho copilota.... "stejne vahove kategorie"... auto bude vyvazene.... a kdyz nas zastavi prislusnici vytahnes tu karticku co mas ? jde to objet, ale to by jste zabloudili .... Bude i v sobotu po devate rano ? Bude navi ji muzu rict ze ma objet pristich x km Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 jj to byla goood historka.... Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 supr co ten TL dozvěděl si se něco? těším se na to jak to bude vypadat... taky bych je docela bral tak kdyby si je pak nechtěl :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 bych to neobjížděl, jen bych si dal cca 20 min rezervu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 supr co ten TL dozvěděl si se něco? těším se na to jak to bude vypadat... taky bych je docela bral tak kdyby si je pak nechtěl :D Vymena za Audi ? jinak zapsani probehne pomoci postupu B) Zápis na základě prohlášení autorizovaného dovozce a kontrole v pověřené zkušebně Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Tak uvidíme jak budeš spokojený pak to můžem probrat :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Kluci neznate nejakeho blazna co si dava na O II 19 palcove kola... To mi hlava fakt nebere... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 no, tuze pěkný, ale nejvíc se mi líbí ten posez v kufru Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 ty originály byly hezčí co ta přední SPZ? pořád to je tak nějak proti dynamice Lunárky Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Mooooc pěkný bačkůrky Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Toho cloveka co sedi v kufru vubec neznam.... to je nejaky kolemjdouci.... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 strejda Ol@f si zacvičil :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky