Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Dikes vsem, jsem vcera udelal hafo fotek a zadna poradna az jsem koukal ze se mi neco takovehle povedlo z te jedne v originalu strasne prepalena.

Parádní fotky :palec: ...... ono v tak extrémně slunečný počasí s jasnou oblohou kdy slunce praží až do západu je to vždy těžkej boj

Odkaz ke komentáři

ahoj, dělám v umyjem.cz na brněnsku, rád bych vám nabídl naše služby. Vaše auta bych dělal přímo já, ať je zaručena opravdu kvalita. ovládáme renovaci světel, karoserie, umytí jak na sucho tak na mokro (mycí houba z ovce, ručník DODO dry me crazy, máme vosky jak přírodní tak i syntetické z nichž zmíním celosvětovou spičku Cooliho 476s apod)

. Clayování DODem, umyvání DODO Juice Born to be mild apod. Toto všechno mám na starosti já, dělám vedoucího placu. Neberte to jako reklamu, zákazníků máme opravdu spoustu, berte to jako pozvánku a záruku dobře odvedené práce. Ahoj, Michal

Odkaz ke komentáři

samozřejmě, pokud bude můj příspěvek majiteli vadit, může ho smazat. Bylo to myšleno přímo k otázce kde nechat umýt auto či jiný servis když štěpán nebere. Bylo to myšleno přímo k otázce, prozatím zde firmu registrovat pro veřejnost nechci, tudíž žádná komerce.

Odkaz ke komentáři

Vejdou se tam slepice? Aspoň ty okraje stříkni plastidipem do černý ;)

Znak je soucasti cele krytky sroubu, a ma mnohem vetsi prumer, reseni by mohla byt 3D samolepka na miru.

Capture.JPG

škrtáš si někde ? na zadni pruzine mas nastavovaci matici nebo uplne jen pruzinu ? a gumy co se davaji na pruzinu ty tam mas ?

Jsou urcite podzemni garaze kam uz nemuzu no jinak zatim v mem okoli zadnej pricnej prah se kterym bych mel problem.

Mam tam celou tu misku na staveni vysky a tu horni gumovou podlozku pruziny uz samozrejme ne, tu podle montazniho navodu AP prijde vyndat.

Odkaz ke komentáři

nastavovaci misku dole v tom rameni, to by byla pecka to bych chtel nastavovat :lool: Kdyz tu par stran zpet byla fotka horniho ulozeni zadni pruziny tak jsi sledoval vic bordel v podbehu nez to nastaveni tak si to muzes zopaknout :lool:

Neskrtam kolama o nic

Odkaz ke komentáři

takze koukam,ze budu muset sundat z obou stran pruziny tu gumu. mě to toiž nejde dát níže :( je to asi tím že mám pořád tu pružinu moc nahoře - takže sundám gumy a nevím zda z toho hliníkové uložení nemám dundat tu matici a nebo rovnou cele to nastavování :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...