Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

dik Misaku, mista je tam jako prase a to je jeste velka cast garaze zarovnana vecma, na sirku se tam vklidku vleze X5 a Octa a jeste za nina je prostor tak 10 m2

vojto: chromovej si nechavam (zatim), a nelepil jsem to oboustrankou jeste to muzu vratit

Odkaz ke komentáři

malem bych zapomel tohle mi dneska prislo, kdyz jsem poslal dotaz na jedny nove kola z aukra ....

Dobry den

Kola jsou vyrabane v Azie. Jsou velmi kvalitni a orodavame je uz delsi dobu a nemame zadne reklamace. davame taky rok zaruky. Mame v CR uz nekolik firem ktere pravidelne u nas nakupuji kola. Zveme do nakupu

Hezky den

Odkaz ke komentáři

pro vecne rejpaly ze upravuju starou karu, holt mam auto na kterym se to da delat a nebojim se toho, proste mi to auto prirostlo k srdci, v podstate ze zasady necpu prachy do interieru, takze pokud se jednou rozhodnu to prodat staci nasadit serivove narazniky a trada. Po RS naraznikach je hlad a ten predek si myslim pripadne taky nekdo rad koupi takze asi tak. SuperB je tak trosku utopie po tom kolik penez me stal ten byt ve finale.

@all: Diky, sportpaket jde ted na prodej jsem zvedav za kolik ho strelim, vaham jestli s ostrikama nebo ne.

@all_2: Sluselo by se jeste rict ze prodejce kol ma adresu v Polsku, tenhle prodejce me definitivne presel takze jestli zmena tak RIAL nebo DOTZ

Odkaz ke komentáři
malem bych zapomel tohle mi dneska prislo, kdyz jsem poslal dotaz na jedny nove kola z aukra ....

Dobry den

Kola jsou vyrabane v Azie. Jsou velmi kvalitni a orodavame je uz delsi dobu a nemame zadne reklamace. davame taky rok zaruky. Mame v CR uz nekolik firem ktere pravidelne u nas nakupuji kola. Zveme do nakupu

Hezky den

Dle skladby věty je to polák :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...