mischicka Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Tak to fakt umyj a pak uvidíme :-) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 taaak, posledni dil dorazil uz v patek. Pac si ale nebyl uplne jistej jestli to tam fakt dat tak jsem poprosil Vojtu o vizualizaci, abych pravdu rekl porad tak nejak nevim. Dodelal jsem tam i novou slepici na cernem podkladu ale muze se taky stat ze bude cerna / bezova nebo bezova / cerna. Takze pratele co mi radite ? Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 slepice spojler Slépku bych nechal asi číbrnou, myslím si, že tak víc vynikne. Spojler je fakt fešnej, jen nevím jestli ho při výjezdu od garáží hned "nesundáš" Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Za mňa áno - čierna lesklá Slepice čierny podklad ako to nové logo z Worthersee Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Mne tam ten spojler nechýbal . Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 spoiler good ale asi budem sam proti vsetkym Ondro nehnevaj sa ale ta maska je hrozna kto ta na to nahovoril ?? vobec to k tomui autu nepasuje aj na tej ciernej je to hrúza apropo ako pise wrccko spoiler cierna leskla a chcelo by to neake tie CR kola co ty na to ;) Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 nemužu si pomoci, ale ten spoiler mě tam docela sedí, jako by tam přidal něco co tomu chybělo, ale třeba zase na jiných autech mě to neoslovilo, tady ano Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 dal bych ho tam.. (kdyztak ho sundas ) v matu... nebo v lesku s tim, ze mrizky laknes do lesku... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 (upraveno) bomba, obojí je super, slepici na černém podkladě, spoiler a mřížky do laku, černá lesklá, ale ty chceš dozadu difuzor v černé matné, tak potom předek potom kombinace - maska černá lesklá a spodní mřížky včetně spoileru do matovky, p.s. podložku pod RZ následně taky do černé lesklé Upraveno Červen 8, 2011 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 tak difuzor by se dal striknout co leskle cerne jako lizatko, ale ty mrizky. Chlapi nedovedete si vubec predstavit jakej problem je dostat ven tu velkou prostredni mrizku musim sundat naraznik. Maska se ted leskne proto ze je tam chvili, za mesic bude stejne matna jako spodek pac bude spinava. Rikal jsem si ze i kdyz dam lesk bude z toho za chvili matt. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 pecka - jak spoiler tak maska.. znak nech stříbrnej ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 tak nakonec láknout to jde vždycky, je fakt, že bez laku je to praktičtější, to můžeš trefit i zajíce bez následků ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 mrizky pujdou dolaknout ale difuzor a lizo musim laknout hned ze jo Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 lízo a difúzor by som dal do čierneho matu a znak nechaj strieborný, vo farbe by sa tam stratil.. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 kamaráde pěkný, já bych byl pro. A ty slepice 2 ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Lízátko mi tam sedí barevně, celkově to dotváří předek, ale tvarově to tu linii spíš naruší, zvlášť z profilu. Btw kterej blázen Ti lakuje ty plástve, to musí být slušná drbačka ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ondro,ja bych se na lakovani mrizek vyprdnul a lizo bych sladil s difusorem,tudiz cerny lesk... :D A pripadne casem kola do cernyho lesku a bylo by to ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Nevím no škoda že si to nedal do matu ten difuzor s lízátkem.. nemusel bys lakovat mřížky, a to lízátko by víc vyniklo. Ta černá jak se leskne schovává ty hrany lízátka a zaniká jeho tvar. ;) no uvidíš Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Máte pravdu oba dva, taky bych to udělal takhle. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 hele difuzor jeste neni v laku, cekal jsem prave na to lizatko. Takze dif i lizo pujdou teprve do lakovny. Co se mi nechce lakovat jsou mrizky v narazniku a maska. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ale oni Ti radí mat a potom nelakovat mřížky vůbec. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Puvodne jsem psal cerny lesk,ale Vojta ma pravdu,na lesku zaniknou hrany..Takze jestli se ti nechte lakovat mrizky,je to vyresene..Cerny mat a je to.. ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 no dyt to tak je celou dobu.. bud mat bez mrizek nebo lesk, ale i s mrizkama... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 ok matt, zitra vezem do lakovny ploutvicka pujde taky matt, jedine co bude teda lesk bude znak Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Super správná volba uvidíš :D ;) Dneska už ty matný doplňky začínaj frčet víc a víc. Přidá to tomu autu na agresivitě Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 podlozku pod SPZ taky cerna nebo barva auta ? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Zkoumal jsme ještě fotky a podložku bych hodil asi do barvy auta... Kdyby byla černá opticky by to ještě zvětšilo otvor v nárazníku a narušilo jeho hezkej tvar... ;) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 za mna tiez podlozka do farby a bude to ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky