gregi963 Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Ahoj potrebuju poradit . Mam O1 rv 2002 combi. Dnes jsem byl vymenit zadni silentbloky na predni naprave. Dal jsem tam ty plny (tvrdý). Tamty uz byli uplne na hadry. A kdyz jsem parkoval pred barakem tak pri plnem rejdu v pravo to nejak vybruje i na miste i za jizdy proste kdyz zatocim doprava. Nevedel by nekdo co to zpusobuje ? Budu rad za kazdou reakci dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 jestli si nedělal geometrii přední nápravy začni tím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gregi963 Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Geomerii jsem delal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gregi963 Odesláno Květen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 Zni to jakoby servo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 Taky si myslím, že ti to bude dělat servořízení :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gregi963 Odesláno Květen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 No toho jsem se bal.. a na servo maji vliv silentbloky jo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 Silentbloky na servořízení vliv nemají, ale když ti auto vibruje při točením volantem i namístě, tak by mohlo právě být něco s řízením. Jinak to ti začalo dělat hned po výměně těch SB? Pokud ano, tak zpět do servisu a reklamuj jim to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LEONIK Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Ahoj potrebuju poradit . Mam O1 rv 2002 combi. Dnes jsem byl vymenit zadni silentbloky na predni naprave. Dal jsem tam ty plny (tvrdý). Tamty uz byli uplne na hadry. A kdyz jsem parkoval pred barakem tak pri plnem rejdu v pravo to nejak vybruje i na miste i za jizdy proste kdyz zatocim doprava. Nevedel by nekdo co to zpusobuje ? Budu rad za kazdou reakci dekuji Zdravim ,ak su vymene spodne ramene sylenbloky je dosť možne že predty tam bola vola tam vybracie si až tak neprenašali na napravu ale po vymene je to pevne taže treba skontrolovať všetke predne čepy včetne homokynetakov ,je dosť môžne že teraz sa tam prejavila vôla ,nakolko pri starych sylenblokov bolo všetko OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.