Garrett Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 To je ještě celkem teplo ? Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Leden 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 ona je ta garáž netěsností do průvanu, tak to asi něco udělá :) on se ten motor neudusil, prostě to hned chcíplo, tak jsem to neřešil. kdyby to nějak ztrácelo otáčky a začlo to koktat, tak by byl asi problém. napodruhé hned chytla a držela otáčky v pohodě :) Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 já jsem si myslel, že je to normální ... s felinou mi to nedělalo, ale tam jsem tomu trochu dycky ohulil :D tady chvilku vyčkávám, až se natlakují olejem zdvihátka ... jela tak 15 vteřin a drc ... ale potom pohoda... pořád docházím na nové věci :) taky dumám, proč mi tak bouchá ABS :D kolegovi jenom klepe do pedálu a mě to bouchá :) ,ale všechno na podvozku je pevné, nic se nehýbe ... kámoš říkal, že to může být těma prckama kotoučema No pokud motor jel třeba těch 15s, tak už to normální není, ale je možný, že jsi mohl mít v nádrži vysráženou vodu nebo nějaký biobordel a prostě se to nasálo do motoru... Ohledně bouchání ABS, tak u mě bych taky řekl, že je dost hlučný (velikost brzd na to asi vliv nebude mít), protože když teď brzdím na tom sněhu a stojí lidi poblíž, tak se po mě dívají, tak nevm jestli je slyšet jak ABS pracuje nebo jestli se prostě dívají, jestli to před křižovatkou ubrzdím... :D :D Neřeším to ale, protože vše funguje tak jak má a jestli je ABS hlučnější mi vůbec nevadí, hlavně že brzdím :D . Jinak hlučný je i EDS, ale to se týká zase při nerovnoměrném prokluzu předních kol :) Odkaz ke komentáři
Valbura Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Ahoj Vlasto,můžeš mi prosím tě poslat kontakt na firmu,která prodává držáky na tašky ? Je to praktická věc,takže si to hodlám také pořídit. tak jsem našel tento odkaz,ale ty sklopné háky jsou určené do kokty limuzíny,nikoliv do combi. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sklopny-hak-----5e0065191 Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Ty háčky do kufru se pro OI nikdy nedělali, jen pro OII a OIII (jeden druh), takže je potřeba uchycení pro OI liftback/kombi vždy nějak vymyslet. Jinak já je mám v octě asi 7-8 let a nemůžu si je vynachválit, je to opravdu výborná věc :palec: Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 Když to tak čtu, celkem si mě nahlodal na ty celoroční pneu. Potřeboval bych nový na druhý auto, teď jsou tam zimáky stejně starý jako auto (2002) a jezdí se s tím minimálně. Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2017 Sdílet Odesláno Leden 8, 2017 100 to umí jezdit jen po rovině s tím pidi motůrkem 1.4MPI :lol: Už roky s tím jezdím velice opatrně, bo jak jsou ty gumy starý a tvrdý, tak to klouže, obzvlášť na mokru. Manželce to tím pádem taky vůbec nepůjčuju Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 14, 2017 Sdílet Odesláno Leden 14, 2017 Parádní očista v tuto dobu ! :palec: Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 paráda,čím ošetřuješ plasty? Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 E0A = Žádné akční provedení F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení Zabudli dať kód na leštenku . To je viac ako všetky kódy x0A :) Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Ty si nedáš pokoj ? :D To zvelaďovanie ti stále ide.... Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Mně tam už jenom nesedí ten starej znak :D jinak je to pěkny :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky