Přejít na obsah

Baddova Octavia


Doporučené příspěvky

Ciimaa: Děkuji, ale radost netrvala dlouho :)

 

Když jsem přijel domu, chtel jsem přišroubovat kryt, otevřu kapotu a motor totálně zasranej od oleje.

Volam kámošovi a ať teda přijedu, zjistilo se, že to teče přes to těsnění.

Akorát že na mou octu, jde koupit pouze komplet. Takže volačka kamarádovi. Nakonec úplně nové a bude snad klid. Na Jarově řekli 3500.- raketa..

post-51897-0-61127600-1474036358_thumb.jpg

post-51897-0-46724100-1474036447_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem koupil na lítání po Praze, a zaroven na zimu Cordobu 1.4 44 kW. Je to takové auto na všechno. Octa se hreje v garazi. Nalestena, pripravena. Nevim jestli budu vubec prezouvat. Bohužel, A6 se zatím, najít nedaří. Hledám skoro už půl roku...

 

EDIT: nevíte prosím někdo, co je to za kola? Chci tam sehnat ty krytky do těch kol..

Přidávám nějaké foto.

post-51897-0-37667300-1474395210_thumb.jpg

post-51897-0-56612100-1474395228_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

v kufru máš solidní zabezpečení proti krádeži :palec::palec: :D jednou si ho taky koupím k baráku

Díky :) je fakt ze ona si to hlídá neskutečně jak majetek tak me:) . Ovčaci jsou super!! Je to ještě štěně ted ji budou tři roky. Hledal jsem teda jen papírovou, nakonec jsem jel az nekam do Bruntálu.

Odkaz ke komentáři

Takový zabezpečení je opravdu super :palec: :D

Jinak doma máme taky už druhého ovčáka a jsou to super psi, další bude pravděpodobně zase ovčák. Vždy jsme měli fenku a nynější je vlkošedá, oba rodiče jsou s papírama, se kterýka se chodilo po výstavách, ale naše fenka je bez papírů, protože bylo ve vrhu hodně štěňat, což je dobře, protože jsme chtěli psa bez papírů ;) . Jinak ve 3 letech už dávno není štěně... :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Luk.ass: Ja jsem vyzkoušel maguiars a to mi přijde extra shit. Samozřejmě oproti chemical guys to je úplně něco jiného. Třeba želva co jsem měl také možnost mi přijde na stejné úrovni jako Sonax. Když máš leštenku přímo na barvu auta - ty velké zelené. Tak je to fakt pecka. Když to ovapkujes krásné to stéká a auto se fakt krásně leskne. Ten aplikator od sonaxu je take super dobre se s nim dela. Dám sem foto Octavky.

Ketys: povídej. Kosmetika a detailing mě docela bere. Jakou metodu?

Surfman: našel by jsi to prosím?

Odkaz ke komentáři

Ahoj Badde :) na svoje auto ještě dopatlávám vosk do Autoglymu, ale Golfa od našich se mi nechtělo tak pracně řešit, 2 vrstvy apod :D takže jsem po celý proceduře (umyti, ironx, clay, 2 stupnove leštěni menzerna fg400 a pak sf2500, odmasteni ipou) nahodil CarPro HydrO2 (https://www.detailingpro.cz/p/carpro-hydro2) a musím říct, že skoro po 4 měsících to na tom autě pořád je ... já jsem taťkovi říkal že to v listopadu (po 3 měsících) znova nahodíme, ale umyl auto a normálně to ještě fungovalo :) i teď měl na střešě zmrzlý kapky ještě :D ... a hlavně to má člověk na autě hned, ne jak s tím voskem :)

Odkaz ke komentáři

Ketys: autoglym je super! O tom carPro HydrO2 jsem slyšel. Funguje na výbornou :) uz jsem objednal :)

 

Kluci: chci se zeptat kdo ma pojištěné auto komplet: tzn živel,havarijní,krádež, atd. atd.... proste komplet. Posíláte také fotky auta? Jsem u české mám komplet vsěchno a chtějí po mě fotky auta - boky, předek, zadek, palubka a km.

Odkaz ke komentáři

Pokud delas havarko, tak je to bezny, hlavne pokud chces i vandalismus. Pojistovny se tim chrani jak auto vypada. Ja posilam fotky kazdy rok jak se auto meni a dovybavuje a treba na Columbus kdyz ho dodelas do O2 tak chteji i fakturu z autorizaku, aby ti to vubec pojistili.

 

Fotky jsem dokladal u 4 poslednich aut kdyz jsem chtel havarko. A bylo to tusim CSOB, CP i Kooperativa...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...