Bartis Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Ahoj, mám problémek s origo CD měničem, během přehrávání se sekla písnička a po vypnutí a zapnutí rádia se měnič vůbec nehlási. v čem by mohl být problém? Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 jo, to se mi stavalo taky... vytahnul jsem ho z kufru, vyndal jsem z nej ten box na CD, vrazil ho zpatky a uz slapal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartis Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 jo, to se mi stavalo taky... vytahnul jsem ho z kufru, vyndal jsem z nej ten box na CD, vrazil ho zpatky a uz slapal ;) Jak je tam přidělaný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 CD menic je tam jen polozeny, ja ho mam treba v tom polystyrenu u rezervy, jen zvednes to viko a menic vyndas... proste macknes cudlik, vyjede ta "kazeta" s CDckama, zase ji tam soupnes zpatky a bude to fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartis Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 To jsem zkoušel, měl jsem to venku, zkoušel jsem vyndat všechny CD a nic, pak jsem je přeházel taky nic, prostě bez odezvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 divny :lool: mne se to stavalo celkem pravidelne, vzdycky stacilo vyndat a zandat ten vnitrek, aby se znovu nacetly CD a vsechno slapalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Houmik: Ty máš origo měnič? :lool: Bartis: Nemohl ti někde vypadnout nějakej kablík? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 spooky: jo, mam :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartis Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Spooky1: No právě přemýšlím jak ten měnič celý vyndat, ale elektrika do něj de, kazeta na CD vyjíždí normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Spooky1: No právě přemýšlím jak ten měnič celý vyndat, ale elektrika do něj de, kazeta na CD vyjíždí normálně. Bartis:Kdyby jsi byl z jihu tak není problém kouknout na to... Nevím kolika kablíkama je připojen... Jinak vyndat hlavně opatrně... :lool: :) Dej třeba alespoň foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deeper Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Ahoj,Viete mi poradit???Dx navi,ak pripojim original CD menic,nic sa nedeje a vypisuje to NO MAGAZIN,nemozem ani dat ten zasobnik vonku,vobec nic a je tam vsetko original.vyskusal som aj iny menic a tiez bez nic,dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mummisek Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Ahoj, jen hloupý dotaz, octu mám asi tak 3 hodiny :-D Dá se vyměnit origoš rádio Symphony za nějaké jiné rádio s tím, že mi bude komunikovat s origoš changerem? Díky M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Zdravim Mam CD menic Blaupunkt Blaupunkt CDC-A08 Jak ho pripojim k symphony co mam na kazety ? Je mi jasny ze budu potrebovat tento kabel ktery k menici neni : http://www.seginet.cz/index.php?opType=opShowDet&zn=4068 ale to urco neni origo kabel k radiu ze ? Hodite nekdo radu ?? thx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pinďa Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Mám prosbu, nemáte někdo manuál k CD měniči (neboli jak se na autorádiu Symphony posunují CD v CD měniči). Prvních 6 CD už vím, ale ty další CD nemohu přijít jak. Písničky vím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 tuším že Symphony podporuje jen 6CD ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pinďa Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Prosím, nemá někdo ten návod, prosím???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robex Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Dobry den, vedel by sem niekto hodil foto kam sa upevňuje original cd menič a navod ako pripojiť menič k radiu symphony ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Prosím, nemá někdo ten návod, prosím???? Tady to máš je to na straně 11 Radio_Symphony_CD.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MistrBoss Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Zdravím, řeším problém s CD měničem - nejde mi zavřít. Když zatlačím kazetu na CD dovnitř, nic se neděje. Vyjela mi normálně po kliknutí na tlačítko. Ale zpátky jí to nechce. Nějaké nápady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Zdravím, netušíte, kde by se daly sehnat vnitřnosti CD měniče ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.