wrccko Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 no a preto je to asi pre väčšinu prekvapenie že má viacej koní možno chcú vyskúšať silnú verziu v škodovke či sa to nebude srať a dajú to aj do ďalších :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 v podstate zopakuju svuj post z jineho vlakna>> vzhledem k tomu ze SupII ma dostat 2.0TSI na te fotce toho papiru pisou SKODA COMBI - takze to spis bude SKODA SUPERB COMBI jsem zvedav jestli to daji s 4x4 a DSG, jestli ne coz jim koncern asi nedovoli tak je to v pasti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 to by taky byla varianta edit: mmtálně mají v textu už jen 180 koní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 no domníval jsem se že bude mít fabka RS taky 1,4 TSI... Jestli bude kombík RS tak to chválím jako nesmysl mi přijde že by fabka RS měla lepší motor než polo GTI ibiza Cupra.... no uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 no domníval jsem se že bude mít fabka RS taky 1,4 TSI... Jestli bude kombík RS tak to chválím jako nesmysl mi přijde že by fabka RS měla lepší motor než polo GTI ibiza Cupra.... no uvidíme... :) no pisou, ze je to zlomovy okamzik coz by napovidalo tomu, ze by se to mohlo stat i kdyz se me tomu taky zatim nechce moc verit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 článek je již aktualizován a prý udělalo tiskové oddělení chybu Dobře informovaný zdroj ale redakci sdělil, že jde o chybný údaj, který zveřejnilo tiskové oddělení autosalonu. Fabia RS dostane motor 1.4 TSI s výkonem 180 koní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 tak se nechame prekvapit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 (upraveno) haaaa fusijon ma suv look? podle me jedinej moznej duvod je ten ze je to levny a dobre se do toho leze duchodcum pane :) jak je to vis...hlavne necpat fusijon calimero lterej si hraje jako scouty apod na hrozny outdoorovy auto nezapomen ze chaluparina u nas porad jede a proto je pro tyhle lidi idelani thalie s taznym zarizenim, cpou to do kufru furt a jeste do vozejku a pulka z nich ma nosice na kterych porad neco vozi, my sme narod jak mravencu ktery porad vozi bordel z jednoho mista na druhy ;) ale porad si myslim ze hraje prim cena, u skodovek to hraje na city ze je to cesky auto (odmysleme si ted vlastniky a vubec vliv koncernu jako celku) a hlaavne porad je to co se tyce ND dostupny auto na ktery casem sezenete vsechno a kazdy ho umi ipravit jelikoz je jich tu nejvic...cenove mi az tak vyhodny neprijdou bohuzel, no a design u me skoncil u OII... porad si myslim ze cena je cislo jedna a pakuz tem lidem je jedno jak to vypada a co to umi Viktore, když jsem bral C-maxe, tak jsem sledoval frmol kolem fusiona, kupují ho důchodci, nejčastěji, důvody? vyšší posez a tudíž snažší nástup, solidní kufr s rovnou podlahou až ven, žádný nosník vzadu, vyšší světlost auta (pro cesty na chaty po lesních cestách a sněhu), dobrá cena vzhledem k výbavě (abs, bagy, klima el. okna, vyhřívané sklo vpředu, CD rádio, kožený volant a mlhovky), 250.000,- bez slevy obchodníka, tam kde jsem kupoval já, je prodával prodejce za 220.000.- p.s. čtyřválec 1,4 Upraveno Březen 1, 2010 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 tak tak, presne jak rikam pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 v podstate zopakuju svuj post z jineho vlakna>> vzhledem k tomu ze SupII ma dostat 2.0TSI na te fotce toho papiru pisou SKODA COMBI - takze to spis bude SKODA SUPERB COMBI jsem zvedav jestli to daji s 4x4 a DSG, jestli ne coz jim koncern asi nedovoli tak je to v pasti To mě taky napadlo, podle mě se to vůbec nevztahuje k Fabii, by jí to rozpůlilo :-) Ale je vidět, že škodovka dělá všechno proto, aby prodávala - RS letí, ale na oktu spoucta těch co by chtěli nemaj, tak nacpou RS klidně i do polského fiata, jen aby se prodávalo :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 To mě taky napadlo, podle mě se to vůbec nevztahuje k Fabii, by jí to rozpůlilo :-) Ale je vidět, že škodovka dělá všechno proto, aby prodávala - RS letí, ale na oktu spoucta těch co by chtěli nemaj, tak nacpou RS klidně i do polského fiata, jen aby se prodávalo :-)) RS Fabia byla tak tady prece neni zadnym prekvapenim ze bude i ve Fabii II a to ze by byl pokus aby to bylo i v combi by bylo podle me super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Tak co říkáte? http://www.autoweb.cz/autosalon-zeneva-201...oficialne/17987 - mně se to líbí, eReSa měla Škodovka vždycky super - zadek beze změn, ale s difuzorem to nebude špatný, když to bude mít nižší podvozek - přední nárazník ala Octavia RS je parádní - ten se bude zas měnit za obyč možná o to víc, že ten faceliftovanej má strašný ty mlhovky - Omlouvám se, nevšiml jsem si, že na Fabii RS je téma zvlášť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tak už tady máme i ceník faceliftu... http://www.novinky.cz/ekonomika/193635-nov...isic-korun.html celkem by mě zajímalo kolik se tak za rok prodá fabii v eleganci za tuhle cenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 to by chtelo od nejakyho prodejce zjisti rozdeleni mixu vybav v procentech :) jinak je to klasika prvni cena na zem a pak ty vyssi to uz je jak auta vyssi tridy v zakladu, ale tak strategie je jasna - neco jako strategie Renault :D byla otazka casu kdyz skodovka ty ceny srazi na uroven konkurence 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 jako strategie teda spočívá v tom nalákat zákazníky a pak je nasrat cenama? :) a prodat tak co nejvíc classiců? :D dobrá strategie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 stregie je prodat co nejvic aut obecne :D nenaseres cenama ale zkusis je natlacit do lepsiho na kterym je vyssi marze samozrejme, ale v nasich koncinam proste ten zaklad bere 50% lidi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tak už tady máme i ceník faceliftu... http://www.novinky.cz/ekonomika/193635-nov...isic-korun.html celkem by mě zajímalo kolik se tak za rok prodá fabii v eleganci za tuhle cenu :lool: ono jich zas tak málo nebude, třeba firemní klientela a podobně. U nás ve firmě co jsou Fabie tak 90% je 1,6 elegance, benzín. Protože když máš cenový strop tak jestli Fabie v hodně slušný výbavě nebo žebrák Octávka není moc co řešit. Jinak jsem zvědavej na ceny RS protože by mi to mohlo teoreticky vycházet do limitu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 mas dobry ze nejsi omezenej tim ze nesmis mit sportovni erze kamarad v microsoftu ma milion a chtel bily RSo ale jelikoz nesmi mit sportovni verze tak se na to musel vykaslat a ma xc60 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 nic takovýho jsem nikde nenašel. Jen značka, barva a cena :lool: . Sport verze asi moc nevadí když tam je i Aston Martin a Audi A5 v S paketu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 smejdi :lool: chci u vas pracovat :lool: ad - koukni do svyho prominentniho emailu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 to je vedení :lool: všimnul sis, že by mi něco takovýho stálo před barákem?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 koukám, že ty omezení jsou všude stejný.. jen u nás je omezení cena, značka a ne sportovní verze.. ale to mě může bejt jedno, protože já si služebáka vybírat nebudu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 ja taky bohuzel ne :lool: jinak by to byl megane sport a nebo ted co prijde megane gt :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 ja taky bohuzel ne jinak by to byl megane sport a nebo ted co prijde megane gt :lool: No u nás je to samej služební renault a teda nic moc od meganů po Vel Satis a hrůza je to stále v servisu zlatý původní VW a škoda holt firma chtěla ušetřit no :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 kamarad v microsoftu ma milion a chtel bily RSo ale jelikoz nesmi mit sportovni verze tak se na to musel vykaslat a ma xc60 :lool: Tam bych teda nechtěl dělat, místo pseudosportovní nižší střední s batohem pořádný auto, to je děsný, jak ho dřou toho kamaráda tam :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 ty vole nemel si radsi koupit fiestu st ktera vypada stejne jako focus a ma design ze vypada ze jede i kdyz nejede protoze stoji u krajnice s brekem? :lool: mel na vyber vice znacek a verzi samo ale libilo se mu RSo bily, co ja za to muzu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 šoupej nohama, abys měl natrénováno až to večer budeš tlačit domu ty trubko :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 ty kraaaavo panacek este zaplaces akorat asi nestiham ten dnesem na porovnani pane :D mam toho mrte na tu zitrejsi jihlavu :( do kdy mate toho supina? ze bych zkusil langustu mit i pres vikos a kdyby to vyslo muzeme se v nedeli na chvili srazit trebas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Škoda Auto zveřejnila ceny pro omlazenou Fabii a Roomster http://skodaoctavia.cz/skoda-octavia/skoda...-fabii-roomster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 škoda, že k těm 1,2TSI zapoměli dát šestku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.