Ondi Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Ahoj! :) Potýkám se s jedním problémem už pár dní s mojí O1 97" 1.6 55kW. (Bohužel jsem tady na fóru nic podobného nenašel, vetšinou se kupovalo nové relé) Vyjížděl jsem z odbočovacího pruhu a někdo slušný mě pustil před sebe tak jsem mu "poděkoval" výstražnýma. Od té doby mi ale nejdou blinkry. Ovládací páčka se zdá být v pohodě, když hodím blinkr tak poslušně cvakne a když dotočím volantem tak se poslušně vrátí. Blinkry však neblikají a kontrolka blinkrů nesvítí. Nejdou už ani ty výstražné (trojúhelníkem). Divné mi však je, když odemknu-zamknu auto dálkáčem tak blinkry fungují což mě strašně udivuje. Kontroloval jsem pojistky a vše by mělo být ok. Nějaké nápady? Děkuji ! :) S pozdravem Ondi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nino2 Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 sranda ja by som tipoval ze bude niekde problem v prepojeni, tozvie :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Chyba bude v samotném přerušovači blinkrů, tedy v tom tlačítku varovných světel a v tom, co je za ním. Můžeš ho vyndat, prostříknout třeba kontaktolem a uvidíš že to bude fungovat, ale začni shánět jiné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondi Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Chyba bude v samotném přerušovači blinkrů, tedy v tom tlačítku varovných světel a v tom, co je za ním. Můžeš ho vyndat, prostříknout třeba kontaktolem a uvidíš že to bude fungovat, ale začni shánět jiné. A nemusím u toho kuchat celou palubku? Mám tam tenhle spínač a nevím jestli se vyndává stejně jako tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Nemusis vytahni jen spínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondi Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Nemusis vytahni jen spínač. Sorry předtím jsem to nedopsal, Mám tam tenhle spínač který se bude vyndávat asi jinak... nebo ho stačí prostě silou a rovným šroubovákem vyšťárat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.