Guest SYSSSEL Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Zdar když brzdím, tak mi přední kola zadrhávájí a přitom vždy něco bouchne v pravým kole, mám takový pocit, jak kdyby se PP kolo mělo vylomit(drobet s nadsázkou), nejvíc je to cítít při nízkých rychlostech a dobrďování do zastavení, při vysoké rychlosti to lehce klepe do volantu. Čepy mám meneny před 3 měsícemi. Může to být ložisko nebo uložení nápravy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 viděl bych to nejspíš na silentbloky v ramenou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Buď ty silentbloky jak píše spoky a nebo uložení stabilizátoru. Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 to moze byt aj zle ulozena brzdova dosticka, alebo aj sruby drziace brzdic..hocico 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 Takisto by som to videl skor na piestikuy na ktorych jazdi strmen...keby mal silentblok ko pri tom ako pises tak by musel byt minimalne vypadnuty z puzdra ramena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.