LadikRS Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Nevíte někdo, jak se dá oddělit látková výplň od plastu na tapecírunku? Potřeboval bych ji vyměnit a sehnal jsem tapecírunk s poškozeným plastem. Někde jsem tu totiž četl, že to jde rozebrat, ale pozorováním jsem na nic nepřišel. Přijde mi to lepené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Jo jde. Dělal jsem to na zadních, když jsem potřeboval prohodit bílé RS výplně z lifta na combi. Po obvodu je to lepené, ale plochým šroubovákem se mi to podařilo od sebe oddělit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Super, děkuju. Náhodou nemáš tip na nějaké lepidlo, kterým to pak mám přilepit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jancipan Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 na nieco taketo by fajn mohlo byt aj epoxidove lepidlo nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Nemáš zač. Já to lepil průhledným silikonem, drží to bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jancipan Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 tak je to na tebe cim skusis :-) ja som cital ze aj epoxid moze byt fajn. Vyskusaj a daj vediet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octapatrik Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 silikon je najidealnejsia volba si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.