Pallin81 Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Zdravím, při tahu je divný zvuk v určitých otáčkách. Myslel jsem, že to je turbem, bylo už ko, bralo olej, pokles výkonu, po výměně turba táhne dobře, ale zvuk pořád přetrvává. Zvuk jsem nahrál ještě při starém turbu, ale koukám, žemi nejde nahrát, můžu zaslat na fb nebo mail. Děkuji za případné rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Zkus mi ho poslat na mail, ten Ti hodím do SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 Neblika ti kontrolka oleja pri tych otackach? Nechcem strasit ale moze to suvisiet s tlakom oleja, olejovym sitkom a napinakom vaciek kde pri nizsom tlaku nedopne retaz napinaku vaciek a tym dostanes taky kovovy zvuk vrciaci.... Ale moze to byt aj len uplna banalita ako rezonujuci vyfuk v urcitych otackach alebo hlinikovy tepelny stit nad prednou napravou co chrani posilovac riadenia... Plus k tomu napinaku dostavovacu vaciek.moze uz byt aj ten vadny bud sa natiahne retaz alebo su tam klzne plochy dopnutia a mozno su vysmykane. Ale to by si mal vediet zistit aj na mieste .vytacat na mieste asi do otacok kedy to pozorujes a stat pri motore.strana k rozvodom. A ci tie zvuky vies reprodukovat a idu odtial. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pallin81 Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 Ahoj, Při tom tahu nic neproblikava, jen když jsem zapomněl dát sponku na konektor, pro jizde se odpojil, tak to prestalo, který je viz obrázek Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 nechapem,co prestalo ked si odpojil ? ten zvuk prestal, alebo kontrolka prestala svietit Z toho zvuku netusim ,co by to mohlo byt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pallin81 Odesláno Červenec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Na obrázku je označené červeně kolečko, pod tim je konektor, pokud byl odpojené, auto bylo samozřejmě mrtvé, netahalo, ale nedelalo to ten zvuk, pokud jsem ho připojil, tah dobrý, ale zvuk to dělá, fouká to prostě, poslechl jsi si zvuk? Děkuji Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pallin81 Odesláno Říjen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Vyřešeno! Decelerační ventil Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.