kokin1 Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Dobry den, koupil jsem Octavkuv kombiku 1,9 tdi 66kw r.v. 1999, stav kilometru 187000, teda podle budiku, osobne se domnivam ponekud vyssi, ale cena byla odpovidajici stavu, akorat mam problem, ze za studena toci motor cca dve tri sekundy, ale za tepla uz toci pekne dlouho, chtel jsem se zeptat na moznosti zavad, mezi jednu jsem pocital vstrikovaci cerpadlo, zajima me prosim obecne zivotnost km takovyho cerpadla a potom cena novyho, teda radsi pripadne repasovanyho, dekuju moc za odpoved. Jinak svezenicko jedna basen, spotreba na streku porad 5,1 ve meste do 6,2 a to to nijak moc nesetrim...... :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Vetsinou to dela starter nebo padla nafta. <br /> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokin1 Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Vetsinou to dela starter nebo padla nafta. <br /> hmmm, diky moc, to byl teda fofr ta odpoved, toho si cenim...a padla nafta znamena to cerpadlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokin1 Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Vetsinou to dela starter nebo padla nafta. <br /> hmmm, diky moc, to byl teda fofr ta odpoved, toho si cenim...a padla nafta znamena to cerpadlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Padlá nafta znamená netěsnost hadic s naftou-zavzdušní se.Ale teď si uvědomuju že je to blbost když to studený po odstávce startuje ok. Podle mě ten startér,měl sem to samý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokin1 Odesláno Srpen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 ok, diky za odpoved, akorat studeny to prave taky nestartuje ok....toci to taky dyl, ale ne tak dlouho, jako za tepla, muj mechos rikal, ze je to vstrikovaci cerpadlo, akorat nevim co ted s nim....zajimala me obecne cena repasu cerpadla a cena novyho samozrejme nejlevnejsi verze....jeste mu reknu o tom starteru, to vubec nezminoval....mas nejakou orientaci v tech cenach cerpadel prosimte? Diky jeste jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Vůbec netušim,mám ještě původní :) Nový stojí raketu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokin1 Odesláno Srpen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 dikec, no ten muj mechos rika novy cca 25tis, repas do 12 tis...a kolik mas nalitano? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 Zkus se víc rozhlédnout zde po fóru, řešilo to víc lidí. Ve hře byl startér, úpravy předvstřiku (není považováno příliš košer, ale jednoduché)... čerpadlo se neřešilo. Já mám stejnou motorizaci 04, na tachu 280tkm a starty na brnk (klepu na dřevo). Já najel 80, do 160 serviska a nikde zmínka o startéru či čerpadle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Srpen 13, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2016 Já mám 373000 a řešil sem jen startér,ale mě točila dlouho jen za tepla... <br /> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanholub07 Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 vedľa batérie je box s poistka mi .....výmen 200 amp poistku a auto ti bude štartovať aj za tepla.....mal som to iste Odoslané z GT-I9505 pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke_TDI Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Koukni na www.tdifun.cz poresi ti to softem jestli za studena startuje a za tepla dlouho. Je z ceskeho tesina. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Zde na fóru je toho mnoho.Stejný problém jsem řešil také. Pročti odkaz viz níže. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=31518&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokin1 Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2016 Dekuju vam vsem za tipy a napady, ale vyzkousel jsem prakticky vsechno, co zde bylo napsano a zbyva bohuzel jen to posledni a to je cerpadlo...takze repase bude asi nejlepsi volba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Humusus Odesláno Leden 2, 2018 Sdílet Odesláno Leden 2, 2018 zkus vyměnit čidlo chladící kapaliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.