LadikRS Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Tak to se omlouvám, já myslel, že myslíš ten trychtýř. Ten jsem chtěl měnit, protože měrka mi v něm skoro nedrží. Tuhle hadičku jsem neměnil, ale podle montážního přehledu to vypadá, že tam je jen vsazená. Co jsem ale hledal zkušenosti s výměnou, tak zrovna moc dobře to nejde. Někdo tam psal, že se stará musí vyklepat skrz vanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Jejda, tzn, shodit olejovou vanu dolů ? Při jednom bych mohl vyčistit i takové too .. no nevím jak se to jmenuje ale vypadá to jak síťka na vyluhování čaje :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 30, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Sací koš to bude :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Ano, přesně to :D Pokud bude nutné sundat vanu, zkusím vyměnit/vyčistit i ten sací koš pokud bude špinavý, do toho asi i vanu vyčistím. Ale pokud se povede bez demontáže vany vyměnit ta hadička budu rád. Hlavně jsem nikde nenašel vůbec žádné info ohledně toho, v ETCe jsem to taky nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 30, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2016 Já k tomu taky nenašel žádné info od Škodovky. Jen montážní schéma, kde je vidět, jak to tam je. Tamto jsem vyčetl někde na cizím fóru <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Jaj, nemáš někde to schémátko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1piper11 Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Ja som to meni a je to tam len nasunuté, ale ten plast je dosť tak krehky od tepla z motora a pri vyťahovani mi praskol a ulomky spadli do vane. Čiže ja by som dal rovno dole aj vaňu, len pri vani daj pozor na šruby pri prevodovke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Můžu Ti sem to schéma hodit, ale nic v něm neuvidíš, co Ti nějak pomůže :D Je tam jen vidět, že měrka se zasouvá do trychtýře a trychtýř do té hadičky a ta, že je na motoru. piper: Ty asi myslíš jen ten oranžový plastový trychtýř, v kterém je měrka, že? Majkl má na mysli hadičku, do které je ten trychtýř s měrkou nasazený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1piper11 Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Ano myslel som tu orandzovu trubku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Září 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2016 Ona je prasklá hodně nahoře, a je jakby prostě zlomená, jak by jsi vzal hadičku, položil si ji na stůl a prostě ji přeříznul na dvě části. Tak možná sundám ten oranžový plast, natáhnu tam nějakou odolnou gumu nebo na tu hadičku dám hadičku o větším průměru, kterou na tu hadičku budu moct navlíknout (pokud chápete :-D) a tu pak chytím dvěma svorkama a tím udělám jakby spoj. Jak půjdu z práce tak to fotnu a hodím sem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Září 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2016 prikladam to foto Odesláno z mého LG Prime pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1piper11 Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Presne rovnako sa mi zlomila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Na té fotce to vypadá, že je zlomený ten trychtýř a ne ta spodní hadice. Ta spodní je mám pocit černá a kovová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Září 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Máš pravdu, akorát je ten trychtýř tak špinavý, že jsem myslel, že je to už hadička. O starost méně, jupíííí :) Je tam nějaký cvakáček, nebo stačí jen pořádně porvat a vytáhnout ho ven ? Co jsem četl, tak by tam měl být volně nasunutý, ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Já to tam mám je nasunuté, jde mi to relativně dobře sundat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1piper11 Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Mne toprasklo rovnako jak tebe, keď som dával dole tu lištu s potlakmi. A keď som ju menil tak na spodku sa mi cela roztrieštila, čiže hlavne opatrne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest freco Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Mne toprasklo rovnako jak tebe, keď som dával dole tu lištu s potlakmi. A keď som ju menil tak na spodku sa mi cela roztrieštila, čiže hlavne opatrne. cela sa roztriestila to si co na to isiel hrubou silou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Stačí, aby byla ta trubka stará a je hodně křehká. Stačí, aby ji nechal zasunutou v podtlakové liště. Známéme se dokonce rozpadla sama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1piper11 Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 No nie ked som ju isiel menit tak ten spodok ako je zasunuty do tej kovovej tak ten sa cely roztriestil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.