DildoGripak Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 Ahojte, kúpil som celkom slušne vybavenú čínu do Octavie 2 (pred FL). Mal som tam Škoda Melody - bol v ňom konektor na fotke 01.PNG Tento konektor som zapojil do konektoru 02.PNG, akurát že modrá časť z prvého konektora teraz nemá pripojenie k ničomu... Čo to prosím vás je? Ďalšia moja otázka znie, kam mám zapojiť ten hnedý káblik (03.PNG) ktorý vychádza z autorádia. Nieje to nejaká kostra alebo čo? Skúšal som ho prichytiť na plechovú časť držiaka rádia ale hralo bez zmeny... Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Srpen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 hnedy kablik je na zmenu podsvietenia. už som zistil. ale čo je tá modrá originál koncovka v originálnom zväzku káblov v škodovke? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TBravo Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 aux nebo cd changer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Srpen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Jo, môže to byť aux, v lakťovej opierke (pod ňou) mám takýto aux smetiačik dorábaný, takže dík za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sillve Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 Hnedy kabel na změnu podsvícení, prosím můžeš být přesnější mám to samé a právě změna podsvícení mi nejde. Normálně se to má nastavit v servisním menu ale ať dám od 1 až do 5 pořád jen červená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Srpen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Hnedy kablik prisrobovany k radiu (pod najblizsi srob ku ktoremu dociahne) = zelena farba Zaiuolovany volne "pohodeny drot" = cervena farba. Ja mam starsi model, mozem asi len 2 farby. SHIT Odoslané z Redmi 3 pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kopik Odesláno Říjen 27, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2022 Dobry den koupil jsem si činske radio mam skodu octavi 2 rs 2008 ale mam v aute Soundsystem a kdyz jsem radio zapojil tak sice funguje ale nejdou reproduktory a ani to nešumi neni nekdo schopny aby mi poradil diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kopik Odesláno Říjen 28, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2022 před 13 hodinami, Kopik napsal: Dobry den koupil jsem si činske radio mam skodu octavi 2 rs 2008 ale mam v aute Soundsystem a kdyz jsem radio zapojil tak sice funguje ale nejdou reproduktory a ani to nešumi neni nekdo schopny aby mi poradil diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScofieldCZ Odesláno Listopad 5, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2022 Sound systém na neorigu rádiu nefunguje. Jsou 3 možnosti 1) Datový převodník, ale u něho je zvláštní, že v hodně případech stejně nefunguje (když jsem to zkousel u mě, taky to nejelo). Stojí asi 4000 2) Vyřadit soundsystem (ale když už v autě je, asi by se mi ho nechtělo rušit) 3) Koupit origo rádio (takto jsem to řešil já, koupil jsem columbuse a jsem spoko) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Listopad 13, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2022 Radia nemusí být nutně tovární. Já koukám po tomto; https://www.carmedia.cz/autoradio-zenec-z-e2055-volkswagen-seat-skoda/ Má Android Auto, Sound System umí, klimu, senzory, všechno. Potom je možnost RCD 360, kde to je nějaká upravená verze z Yeti, nebo co. Ale prostě se to prodává jako origo náhrada, když si chcete trochu auto vylepšit tímto.https://www.fatomas.cz/skoda-octavia-ii-po-fl-autoradio-rcd-360-carplay-plus-android-auto/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.