Přejít na obsah

1.8 Turbo ethanol

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

a to by mně teda zajímalo, proč odejde palivové čerpadlo ?? Konkrétně tohle mně fakt zajímá, protože vím, že právě tahle kravina vznikla, když časopis Autobild testoval myslím Passata co jezdil na líh a napsali, že odešlo palivové čerpadlo, což mohlo odejít úplně bežně. Právě že tam odešlo jenom to zmiňované palivové čerpadlo, nic víc. Když pominu možnost nekultivovaného chodi motoru, protože ji jiná směs, atd ... ale to čerpadlo ..... rozepiš se Mareo ... čerpadlo a jaké dražší problémy .... ale fakta, ne že "jsi někde slyšel" ....

Odkaz ke komentáři

firee: najezdil jsem na ethanol cca 25tisíc km, měnil jsem 3 čerpadla, 2 z toho nové. Nakonec to dopadlo, že jsem měl problém s ventily, údajně špatná směs. Takže nový motor. Špatné startování, divné chování na volnověh, jinak mám doma k tomu jednotku, ktera je jednoduše zapojitelná kdyby někdo chtěl zkoušet prodám. Raději tam lejte to co má a nevymýšlejte, kde ušetřit.

Pokud chceš šetřiř kup si TDIčko

Odkaz ke komentáři

OK Mareo, TDíčko mám :-) Dobře, to je tvoje reálná zkušenost, a o to mi šlo. Aby to tady někdo napsal ... Je ale divné, že manželčin Ford jezdí bez úprav na E85 asi 3 roky, najeto cca 30 tisíc a čerpadlo drží. To že odešly ventily je druhá věc, to je možné. Nekultivované starty a NErovný chod motoru za studena je taky normál u motoru s E85 bez úprav, když se zahřeje jede dobře, na zimu E85 bez úprav - v mrazech nenastartuješ...

Odkaz ke komentáři

Firee: rikam uz bych do toho nesel. Stacilo mi, ano nejelo to spatne, ale zaty problemy kolem toho uz ne. Je fakt ze jsem mel upravenou mapu vylozene s ethanolem. Jen me sraly ty ranni starty a ten volnobeh. Nemam rad kdyz motor houpe v otackach

Mam dve rsky do te jedne jsem to nikdy nelil a druha dostala novy motor:)

Odkaz ke komentáři

tak víš co, přece nebudu lít do RS E85 ... kdo si koupí RS tak ví proč si takový motor kupuje a určitě ne kvůli toho aby jezdil na spotřebu :-) Ty ranní starty máš pravdu, už teď jsem manželce říkal ať tankuje jen natural, ale přes léto no problém, samozřejmě je to úplně jiný motor a bez turba, ale čerpadlo zatím OK ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...