Přejít na obsah

Škoda Octavia I STATIC

Doporučené příspěvky

Zdravím, rád bych vám tu ve zkratce představil svojí "manželku"

Koupeno: 6.4.2012 - stav tachometru 106 xxx

Motor: 1.6 75kW

Rok výroby: 2003

Podvozek: TA Technix

Kola: Rotiform TMB

Když jsem auto pořizoval tak bylo v úplné sérii zakoupeno u AUTO ESA, po prvním majiteli který jí měl z Boleslavi jako funglovku. Až do loňského roku bylo auto v úplné sérii a sloužilo jako klasický auto do práce a za babama :D Pak baby došli a přišel nápad začít sypat do auta :D

Rok 2015

Březen - červen

Pořídil jsem originál RS nárazník a první kola OZ 17" 8J ET 35 a klasický pneu 225/45. Obě lišty do černého lesku, lištu na kufr, fólie na okna + sloupky. Podvozek TA Technix (věřte, že jsem se tomu bránil snižovat auto ale nechal jsem se hecnout :D :( :D ) Další kola byli límcová 17" Artec S2 8.5J s pneu 195/40 a 215/35 - tak jsem přijel na Žamberk. A tím úpravy skončili. Ale to jsem ještě nevěděl s čím jsem si začal protože tenhle koníček je droga a nevíte kdy přestat :D

Rok 2016

Leden

Byl jsem lapen do světa větších úprav a nebylo cesty zpět :D RECARO kožené sedačky z Golfa 4 mluvili za své, oprava pravého prahu a rozebírání celého interiéru.

Únor

Cesta do lakovny, stropnice a vše okolo šlo do černé, rámečky, sloupky, černý lesk,lišty, nárazníky, kapota nový lak,motor v laku. Nový volant z O2 a řadička ze Superba2.

Březen

Objednány kola ROTIFORM TMB z USA v rozměrech 18" 8.5/9.5J + pneu 205/215/35, udělány mlhovky z Fabie RS

Duben

Vyndán stabilizátor, říznutí nosníků,zvednutý motor o 1.5 cm, štelovací mysky na zadní nápravě šli ven a vpředu se vyndali helpry z podvozku. Sešroubováno co nejvíc to šlo na zem, plech pod motorem (pro jistotu) :D

Toť ve zkratce vše co se dělalo zatím na autě :-) Stále je co vylepšovat a práce je na tom mraky :-) Příští rok jsou už další plány a úpravy, tak uvidíme co se stihne :-)

Díky těm co si to přečetli a snad se Vám bude moje kočka líbit :-)

post-53573-0-82571600-1473196595_thumb.jpg

post-53573-0-48796500-1473196616_thumb.jpg

post-53573-0-52849400-1473196663_thumb.jpg

post-53573-0-46413800-1473196678_thumb.jpg

post-53573-0-08711100-1473196818_thumb.jpg

post-53573-0-16970300-1473196860_thumb.jpg

post-53573-0-14014300-1473197054_thumb.jpg

post-53573-0-90504000-1473197177_thumb.jpg

post-53573-0-10203900-1473197690_thumb.jpg

post-53573-0-80000800-1473197750_thumb.jpg

post-53573-0-79759800-1473197941_thumb.jpg

post-53573-0-04406400-1473197986_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Nádherná proměna :palec: , okukoval jsem Ti to na srazu a nechápu, jak se ty kola ještě můžou v těch podbězích točit :) !

Ono se to tam vejde tak akorát no :-D Vepředu jsou pro jistotu uřiznutý abys mohl zatáček a ten zadek je úplně ideální :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nádherná proměna :palec: , okukoval jsem Ti to na srazu a nechápu, jak se ty kola ještě můžou v těch podbězích točit :) !

Jo a moc děkuji :-) potěší když se někomu líbí ;-)

tak teda vítej Luky :D v poběhu je samý plast, to si cestu najde jak říkal Jéňa :)

Taky to tak je :-D ja vepředu na vnitřní straně už mam stopy od gum :-D

Odkaz ke komentáři

Viděl jsem ji loni na srazu, letos na SQCHRL a teď na srazu a pořád se něco mění....samo že k lepšímu ;) Máš to parádní Luky

Díky moc! A další změny ještě přijdou :-) Jaro by mělo být zase jiné - kola ale zůstávají :-)

peckovní proměna...kola jsou skvělý o tom žádná :palec:

peckovní proměna...kola jsou skvělý o tom žádná :palec:

Díky :-) Taky mě stáli a nervy taky :-D

Odkaz ke komentáři
Tak vítej dědku :lol: Octa je TOP :palec:

Dík, asi budu chodit častěji na forum :-D

Máš to moc pěkný :-) Jsem moc zvědav na příští rok co bude nového :-)

Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk

Díky moc :-) jako plány jsou, ted uvidíme jak to půjde po finanční strance do března, když to klapne budu jedině rád a bude to o další level jinde ;-)

Octavka je moc pěkná,ale ty kola jsou luxus... :palec:

Díky moc, je to ale stříbrný takže takový nezajímavý no :-) to se ale změní příští rok ;-) A ty kola aby nebyli když stáli takovou pálku ale hlavně jsem chtel něco co v ČR není a neni to okoukaný ;-)

Odkaz ke komentáři

Jj mas ji peknou ale tu listu dej do laku... Tuhle jsem mel taky ale popraskala mi tak jsem ji sundal a jezdil jsem se svetrem na kufru... :D ale ty kola jsou luxus :palec: zaslouzene vyhrali ikdyz je pravda ze rotiformy jsou uz okoukany ale porad maj svy kouzlo ;) ja dpufam ze mi vyjde ptes zimu ten muj plan s kolama a brzdama :D

Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Jj mas ji peknou ale tu listu dej do laku... Tuhle jsem mel taky ale popraskala mi tak jsem ji sundal a jezdil jsem se svetrem na kufru... :D ale ty kola jsou luxus :palec: zaslouzene vyhrali ikdyz je pravda ze rotiformy jsou uz okoukany ale porad maj svy kouzlo ;) ja dpufam ze mi vyjde ptes zimu ten muj plan s kolama a brzdama :D

Jo ty detaily se budou ještě ladit, pořad je to v rozvoji ;-) Nevim jestli jsou rotiformy okoukaný ale tyhle v ČR a SR jsou jen dva kusy a na octavii jsem jediný :-) Taky jsem zvědavej na další sezónu ;-)

Odkaz ke komentáři
Na to se moc hezky kouká, ta srovnávací fotka je masakr :). To auto je topka, pořádnej mazec ;)

Jo když vidím tu srovnávací tak se začnu smát :-D Neni ani možný že tak vypadala :-) Topka ještě není ale moc díky ;-) Jsem moc rád že se líbí :-)

Odkaz ke komentáři
občas hej :D ale plech musí byť pravidelne počuť :D

Plech musí házet ohňostroj :-D

Ja ho mam a uz dostal pekne naprdel :D

Ja už musel měnit i šrouby jak byli obroušený :-D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...