LukePerez Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Zdravím, rád bych vám tu ve zkratce představil svojí "manželku" Koupeno: 6.4.2012 - stav tachometru 106 xxx Motor: 1.6 75kW Rok výroby: 2003 Podvozek: TA Technix Kola: Rotiform TMB Když jsem auto pořizoval tak bylo v úplné sérii zakoupeno u AUTO ESA, po prvním majiteli který jí měl z Boleslavi jako funglovku. Až do loňského roku bylo auto v úplné sérii a sloužilo jako klasický auto do práce a za babama :D Pak baby došli a přišel nápad začít sypat do auta :D Rok 2015 Březen - červen Pořídil jsem originál RS nárazník a první kola OZ 17" 8J ET 35 a klasický pneu 225/45. Obě lišty do černého lesku, lištu na kufr, fólie na okna + sloupky. Podvozek TA Technix (věřte, že jsem se tomu bránil snižovat auto ale nechal jsem se hecnout :D :( :D ) Další kola byli límcová 17" Artec S2 8.5J s pneu 195/40 a 215/35 - tak jsem přijel na Žamberk. A tím úpravy skončili. Ale to jsem ještě nevěděl s čím jsem si začal protože tenhle koníček je droga a nevíte kdy přestat :D Rok 2016 Leden Byl jsem lapen do světa větších úprav a nebylo cesty zpět :D RECARO kožené sedačky z Golfa 4 mluvili za své, oprava pravého prahu a rozebírání celého interiéru. Únor Cesta do lakovny, stropnice a vše okolo šlo do černé, rámečky, sloupky, černý lesk,lišty, nárazníky, kapota nový lak,motor v laku. Nový volant z O2 a řadička ze Superba2. Březen Objednány kola ROTIFORM TMB z USA v rozměrech 18" 8.5/9.5J + pneu 205/215/35, udělány mlhovky z Fabie RS Duben Vyndán stabilizátor, říznutí nosníků,zvednutý motor o 1.5 cm, štelovací mysky na zadní nápravě šli ven a vpředu se vyndali helpry z podvozku. Sešroubováno co nejvíc to šlo na zem, plech pod motorem (pro jistotu) :D Toť ve zkratce vše co se dělalo zatím na autě :-) Stále je co vylepšovat a práce je na tom mraky :-) Příští rok jsou už další plány a úpravy, tak uvidíme co se stihne :-) Díky těm co si to přečetli a snad se Vám bude moje kočka líbit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Nádherná proměna , okukoval jsem Ti to na srazu a nechápu, jak se ty kola ještě můžou v těch podbězích točit :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 tak teda vítej Luky :D v poběhu je samý plast, to si cestu najde jak říkal Jéňa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Nádherná proměna , okukoval jsem Ti to na srazu a nechápu, jak se ty kola ještě můžou v těch podbězích točit :) ! Ono se to tam vejde tak akorát no :-D Vepředu jsou pro jistotu uřiznutý abys mohl zatáček a ten zadek je úplně ideální :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Nádherná proměna , okukoval jsem Ti to na srazu a nechápu, jak se ty kola ještě můžou v těch podbězích točit :) ! Jo a moc děkuji :-) potěší když se někomu líbí ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk tak teda vítej Luky :D v poběhu je samý plast, to si cestu najde jak říkal Jéňa :) Taky to tak je :-D ja vepředu na vnitřní straně už mam stopy od gum :-D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Viděl jsem ji loni na srazu, letos na SQCHRL a teď na srazu a pořád se něco mění....samo že k lepšímu ;) Máš to parádní Luky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 peckovní proměna...kola jsou skvělý o tom žádná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Viděl jsem ji loni na srazu, letos na SQCHRL a teď na srazu a pořád se něco mění....samo že k lepšímu ;) Máš to parádní Luky Díky moc! A další změny ještě přijdou :-) Jaro by mělo být zase jiné - kola ale zůstávají :-) peckovní proměna...kola jsou skvělý o tom žádná peckovní proměna...kola jsou skvělý o tom žádná Díky :-) Taky mě stáli a nervy taky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Tak vítej dědku Octa je TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Máš to moc pěkný :-) Jsem moc zvědav na příští rok co bude nového :-) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Octavka je moc pěkná,ale ty kola jsou luxus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Tak vítej dědku Octa je TOP Dík, asi budu chodit častěji na forum :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Máš to moc pěkný :-) Jsem moc zvědav na příští rok co bude nového :-) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk Díky moc :-) jako plány jsou, ted uvidíme jak to půjde po finanční strance do března, když to klapne budu jedině rád a bude to o další level jinde ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Octavka je moc pěkná,ale ty kola jsou luxus... Díky moc, je to ale stříbrný takže takový nezajímavý no :-) to se ale změní příští rok ;-) A ty kola aby nebyli když stáli takovou pálku ale hlavně jsem chtel něco co v ČR není a neni to okoukaný ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Jj mas ji peknou ale tu listu dej do laku... Tuhle jsem mel taky ale popraskala mi tak jsem ji sundal a jezdil jsem se svetrem na kufru... :D ale ty kola jsou luxus zaslouzene vyhrali ikdyz je pravda ze rotiformy jsou uz okoukany ale porad maj svy kouzlo ;) ja dpufam ze mi vyjde ptes zimu ten muj plan s kolama a brzdama :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Jj mas ji peknou ale tu listu dej do laku... Tuhle jsem mel taky ale popraskala mi tak jsem ji sundal a jezdil jsem se svetrem na kufru... :D ale ty kola jsou luxus zaslouzene vyhrali ikdyz je pravda ze rotiformy jsou uz okoukany ale porad maj svy kouzlo ;) ja dpufam ze mi vyjde ptes zimu ten muj plan s kolama a brzdama :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Jo ty detaily se budou ještě ladit, pořad je to v rozvoji ;-) Nevim jestli jsou rotiformy okoukaný ale tyhle v ČR a SR jsou jen dva kusy a na octavii jsem jediný :-) Taky jsem zvědavej na další sezónu ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Sledují na insta a tak budu i tady prostě pecka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Sledují na insta a tak budu i tady prostě pecka ;) Díky za věrnost a přízeň ;-) :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Na to se moc hezky kouká, ta srovnávací fotka je masakr :). To auto je topka, pořádnej mazec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Na to se moc hezky kouká, ta srovnávací fotka je masakr :). To auto je topka, pořádnej mazec ;) Jo když vidím tu srovnávací tak se začnu smát :-D Neni ani možný že tak vypadala :-) Topka ještě není ale moc díky ;-) Jsem moc rád že se líbí :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Kraska :) ale musim sa opýtať na plech pod motorom. To asi klasicky z 4x4 nebude :D Kde si ho zohnal? Intros a výška úžasná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Kraska :) ale musim sa opýtať na plech pod motorom. To asi klasicky z 4x4 nebude :D Kde si ho zohnal? Intros a výška úžasná :) Klasicky z auto kelly :-D introš ještě dodělat a výška by se taky dala ještě poradit :-D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Fiha :) lebo Tom (cierna kombi na Jp) ma nejaký spešl aby bol priamo pod nápravou a sucha ho pravidelne :D a vyzera ze to mas vyskovo podobne :) takže pohoda? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Fiha :) lebo Tom (cierna kombi na Jp) ma nejaký spešl aby bol priamo pod nápravou a sucha ho pravidelne :D a vyzera ze to mas vyskovo podobne :) takže pohoda? :) Ano jsem na tom podobně jako Tom Pupík ;-) A všude v pohodě :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Kdyz se jezdi hlavou tak projedes vsude jen za tebou vsichni stojej :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Kdyz se jezdi hlavou tak projedes vsude jen za tebou vsichni stojej :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Tak jako maličko ten provoz pozdržíš ale neni to zase nic hrozného :-D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 No tak jasny ;) ja taky kde to neznam si radsi s tim nizsim rs naraznikem zastavim a to jsem vejs nez ty Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2016 No tak jasny ;) ja taky kde to neznam si radsi s tim nizsim rs naraznikem zastavim a to jsem vejs nez ty Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Tak časem se člověk naučí s tim jezdit a odhadne už kde co a jak :-D Občas se škrtne zespoda ale cajk :-D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 občas hej :D ale plech musí byť pravidelne počuť :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 Ja ho mam a uz dostal pekne naprdel :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2016 občas hej :D ale plech musí byť pravidelne počuť :D Plech musí házet ohňostroj :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Ja ho mam a uz dostal pekne naprdel :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Ja už musel měnit i šrouby jak byli obroušený :-D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Září 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Že by na další sezónu? :-))))) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 Docelá násilnej návrh k uhlazenosti auta (nemyslím teď brazzers) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.