ZoliSVK Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 Ahojte, moj problem znie Ked rano nastartujem auto par sekund bezi normalne potom sa rozbehnu otacky smerom hore do 2000hned padnu pod 800 a tak to skacka asi 2min. Tazko to reaguje aj na plynovy pedal. Casto krat aj zhasne motor potom nastartujem znovu a uz vsetko je OK. Stalo sa uz aj ze ked zhasol motor nieco vystrelilo do vyfuku a dym sa vyvali zpod kapoty. Vsimol som si cim chladnejsie je vonku tym horsie sa to rozbieha. Menil som termostat, cidli teploty regulator paliva filter paliva diagnostika nic nepise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kott2 Odesláno Září 17, 2016 Sdílet Odesláno Září 17, 2016 Aky mas kod motora? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Září 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2016 BFQ obcas to znie akoby isiel na 3 valce. mozu to byt ventily alebo hydrostely? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Ventily a hydroštely s tím nic nemají společné, ale typoval bych to na problém se zapalováním (zapalovací modul, svíčky, zap. kabely) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Září 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2016 kable a sviecky maju tak 5000-8000 km a tento problem sa mi uz objavoval pred ich vymenou len nie tak casto. A problem je vzdy len pri starte ked je studeny motor Ked ho rano nastartujem potom uz cely den startuje bez problemov. Plynar hovoril ze problem so svieckami by som zbadal skor pri jazde na plyn ale ked prepne na plyn uz to ide v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Vidím, že jsi měnil regulátor paliva, nechal sis změřit i tlak paliva? Je možné, že čerpadlo málo tlačí a při studeném startu, kdy je potřeba větší dávka paliva to může blbnout, ale to by zase při jízdě na benzín auto asi blbě jelo (při plným plynu)...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Září 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2016 tlak som nemeral ale skusal som do kopca a ide rovnako ako na plyne Nestraca vykon ani neseka. Riesil som to aj s jednnym kamaratom mechanikom podla neho by to mohol robit aj upchaty EGR ventil. Co ty nato? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Ja by som skusil vyčistiť a nastaviť skrtiacu klapku mne to robilo niečo podobné a pomohlo to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 uz vycistena nastavena a nepomohlo Ale dik za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Září 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2016 vymeneny EGR ventil a stale nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 1, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 (upraveno) Nech zkontrolovat a vyčistit vstřikovače, budou dávat špatně nebo některý ukapává... Nedávno jsem to řešil kamarádovi na Passatu s LPG, vyměnil snad vše tak jsem mu řekl o tomto a jeden vstřik se musel vyměnit jelikož ukapával, ostatní se vyčistili ultrazvukem a je klid, konečně :) jinak auto jelo na benzín úplně normálně jen ty starty... Tak se na to zkus zaměřit. Upraveno Říjen 2, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 1, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 U nás stojí čištění 200kč/kus takže nic závratnýho ;) a když nepůjde vyčistit řeknou ti který je potřeba z vyměnit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 U nás stojí čištění 200kč/kus takže nic závratnýho ;) a když nepůjde vyčistit řeknou ti který je potřeba z vyměnit :) Dakujem za radu, urcite to vyskusam a dam vediet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 (upraveno) Není zač, určitě dej vědět, i kdyby to náhodou nebylo tím tak to zas nestojí majlant a budeš mít čistý vstřiky :) Jinak měnil: cívky, svíčky, čidlo teploty, pal. filtr, originál nový čerpadlo, klapku - použitou, novou váhu vzduchu a možná ještě něco a nic nepomohlo, až toto tak snad to bude i u tebe tak... :) A od té doby tankuje jen Vervu 100 a po menších částkách = častěji + občas čistič vstřikování a já jsem to začal praktikovat taky, protože jsem začal se starty mít problémy taky :) Upraveno Říjen 2, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Říjen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Není zač, určitě dej vědět, i kdyby to náhodou nebylo tím tak to zas nestojí majlant a budeš mít čistý vstřiky :) Jinak měnil: cívky, svíčky, čidlo teploty, pal. filtr, originál nový čerpadlo, klapku - použitou, novou váhu vzduchu a možná ještě něco a nic nepomohlo, až toto tak snad to bude i u tebe tak... :) A od té doby tankuje jen Vervu 100 a po menších částkách = častěji + občas čistič vstřikování a já jsem to začal praktikovat taky, protože jsem začal se starty mít problémy taky :) myslis ze by mi mohli pomoct aditiva do benzinu na cistenie vstrekov? Momentalne potrebujem auto kazdy den a co som sa pytal v servisoch tak vsade treba nechat auto a oni posielaju niekam na cistenie a to trva do 1 tyzdna. Pozeral som aj domace navody na cistenie v podstate nic komplikovane len sa trosku bojim toho rozoberania Este som ani nevidel ako sa to rozobera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 To je blbý že to nedělá někdo v okolí, tady to dělají na benzín plynaři jelikož právě u aut s LPG jsou s tím často problémy jak nejezdí na benzín :D... ale zkusit čistič určitě můžeš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Říjen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 To je blbý že to nedělá někdo v okolí, tady to dělají na benzín plynaři jelikož právě u aut s LPG jsou s tím často problémy jak nejezdí na benzín :D... ale zkusit čistič určitě můžeš :) u plynarov som sa nepytal ale ak nezaberie aditivum vyskusam aj tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 takze supol som tam cistic vstrekovacov od STP k tomu 30 litrov 95ky a 30 litrov 100vky /oktan/ a po 300 km saprejavuje zlepsenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 S čističem STP mám taky dobrou zkušenost na druhým autě :) Ale pokud pomáhá čistič, tak to asi fakt bude mít tu souvislost s těmi vstřikovači, takže pokud by to furt nebylo úplně OK hledal bych někoho na to čištění a snad to bude ono :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZoliSVK Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 uvidime ako sa to bude spravat ked dojazdim ten benzin, ak sa mi to po case vrati dam to repasovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.