JacobHot Odesláno Září 30, 2016 Sdílet Odesláno Září 30, 2016 Zdravím všechny, došla mi trpělivost s převodovkou na mé Koktě která byla letos už 2. (první byla původní a tato z vrakáče). Tato druhá převodovka mi vydržela 3 měsíce a dopadla stejně jako ta první. A tak jsem si koupil repasovanou ale blbec jsem si objednal špatný typ (tu co je pro 1.6/74kW). Když jsem si uvědomil že se s tím nedá moc dobře jezdit tak jsem se rozhodl pro radikální řešení a pustil jsem se do repasu té své původní. Nejhorší bylo dohledat díly ale pak už to šlo ráz na ráz a dnes jsem ji konečně dodělal . Chtěl bych se tedy s Vámi podělit o pár fotek které vznikaly v průběhu prací. Byla vyměněna všechna ložiska, všechny synchronní kroužky, gufera a kameny jader synchronních spojek. P.S.: Omlouvám se jestli jsem toto téma založil ve špatné sekci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 1, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 Máš můj respekt, super práce! Jestli budu někdy potřebovat totéž, aspoň vím, za kým jít :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 1, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 Parádní práce ;) ty máš tu díru snad ve stejným místě jako jsem měl já :D na kolik tě ta oprava vyšla ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Kdybych jen nechal zavařit tu díru a dal šrouby místo nýtu na diferak tak jsem v tom za 2k . Ale takhle jsem v tom cca za 11k :D . Ale vím že vše je nové a už tam nemá co praskat Ano vyplatí se to protože repasovaná stojí 11-13 k a má vyměněný jen nýty v diferáku, 2 ložiska a gufera . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Opravdu dobrá práce a smekám před tebou klobou, tohle bych už asi nikdy nedal dohromady Jinak jak se dávám, tak na stejném místě mi má převodovka taky praskla, takže se nejspíš střihl/y taky nýty a to jsem měl převodovku DLP, u které by se to nemělo stát :( Jinak můžu se tě zeptat, co jsi udělal s předchozí převodovkou? Já mám totiž to moji půdovní ještě doma a nevím co s ní? Opravovat ji nebudu, protože teď mám převodovku z 1.6/55kw a jsem teď s delšími kvalty spokojenej, ale co s tou prasklou nevím...? :( Jsou třeba firmy, co je vykupují a následně repasují, nevíš o tom něco? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Ta převodovka co byla z vrakáče byla použitá jako výměnný díl když jsem kupoval tu repasovanou převodovku. A tu co jsem kupoval (repasovanou) tak tu doufám pošlu dál do světa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Říjen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 Zdravíčko ve spolek, tak jsem se konečně dokopal k tomu dát si převodovku zpět do vozu. Sice to bylo s komplikacemi (návar co zůstel ze strany setrváku byl moc velký a motorem nešlo otočit takže muselza znovu ven a ubrousit ) ale je tam. Je to super, řazení 1-4 krasně přesný a tuhý (tuhý asi není to přesný slovo, spíš ne tak volný jako před tím) a 5ka je prostě individuální zmrd. Nastavil jsem ji podle DP ale stejně to není ono a občas má tendenci vyskakovat. Takže ji budu muset ještě odladit ale to už se nechá udělat na autě. Takže asi tak. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.