Ondra92 Odesláno Říjen 6, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2016 Předem bych se chtěl omluvit zda jsme založil špatně ale už si nevim rady. Mam Octavii 2 RS combi. A kdyz prší mam mokrou podlahu pod řidičem. Před rokem jsem auto naboural levy předek. Vše jsem zkontroloval, nechal přelepit okno a ve voze je stale mokro. Strop je suchy takže od sibru to nejspis neni. Mokra je jen podlaha u řidiče. Nevite cim by tam mohlo tect? Předem děkuji všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Říjen 6, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2016 Co okolo stahovačky ve dveřích?Když bejvá mokro pod nohama první jdu po ní. Ikdyž teda u OII jsem to ještě neřešil.Ale fabie běžně.Jak prší tak logicky teče i do dveří kolem skla a po plechu stahovačky do auta.To těsnění na ní za čas ne těsní a pod nohama rybník.A ještě šáhni pod palubovku jestli není mokro i pod ní. Že by to stíkalo i někde z tama. Nahoře pod stěračema je taky velký dekl kudyma by mohlo téct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra92 Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 Nevite prosim kudy vedou predni odtokove kanalky ze stresniho okna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Říjen 11, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2016 Tipl bych a sloupek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra92 Odesláno Říjen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2016 Jo ale kdy konci? Podbeh? Dvere? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Říjen 22, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2016 maš na oknach deflektory ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Říjen 26, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2016 Taky se mi to stává. Dělá to omačkaná těsnící guma co je na kasli. Dělalo mi to i u kufru, tam jsem ji vytrhl, pootočil a dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 pootocenie staci? netreba ju nejako vymenit alebo co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubas551 Odesláno Listopad 7, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 S tímto problémem jsem se setkal u své OII a mám také šíbr. Problém jsem měl na straně u spolujezdce, ale myslím si, že problém bude shodný. A sloupkem vede odtoková hadička ze střešního okna, která ústí u dveřních pantů. Hadička, která má odvádět vodu do gumového špuntu ve dveřích. Tato hadička byla ze špuntu vypadlá a ústila přímo na zem. Takže řešení bylo velmi jednoduché (pouze nasadit hadičku zpět do špuntu a radši jsem ji zajistil stahovací páskou) od té doby je klid ?? taktéž sem zkontroloval i hadičky, které ústí v horní části kufru.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.