Přejít na obsah

Silikonová hadice na saní

Doporučené příspěvky

Podle mě se to nevyplatí za ty peníze. Výhoda je v tom, že tam proudí rychleji vzduch, není tak restriktivní jako OEM hadice. Každopádně těch jejich 5,8 koně mi přijde hooooodně optimistických, navíc se to vejde do tolerance měření. Při výkonu 180ps člověk nárůst 6ps nějak znatelně nepozná. Řekl bych, že ten rozdíl tam je tak malý, že to ani člověk nepozná (obzvlášť pokud nevyužívá vysoké otáčky). Já měl hadici Samco, kterou jsem pak prodal. V plánu jsem měl zkoušet ještě jinou, ale nebyl dostatek času.

Pokud nevíš, co s penězi, nebo nemáš nic jiného, co by jsi do auta mohl koupit, tak si ji kup, ale jestli ji chceš pro zlepšení výkonu, radši bych investoval třeba do chipu.

Upraveno uživatelem LadikRS
Odkaz ke komentáři

S těmi polovičními cenami opatrně. Ono ne každá levná je dobrá, kolikrát je potřeba je i následně upravit, aby to sedlo, nebo jsou měkčí. Měl jsem možnost porovnat originál Samco a kopii Samco a rozdíl v tom byl.

Za 3000Kč už by to za úvahu stálo, ale dávat za to 5000+Kč mi přijde zbytečné, ten rozdíl podle mě tak znatelný není. Až budu mít čas a nervy namontovat to, co mi leží teď doma, tak uvidím, ale zatím jsem spíš skeptický. Netvrdím, že to není k lepšímu, to je. Je pevnější a vnitřek je hladký, spíš to beru z pohledu běžného uživatele, jestli pozná rozdíl :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...